Zbog Lalovčeve reforme Bandić gubi 800 milijuna kuna godišnje

Naslovnica Forum Komentari članaka Zbog Lalovčeve reforme Bandić gubi 800 milijuna kuna godišnje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zašto se u članku spominje samo da će gradovi i općine morati rezati neke subvencije npr. vrtića???
Gradovi i općine imaju prosijek plaća viši nego državna uprava a da o ostalom nepotrebnom bacanju novca i ne govorimo kao što je npr. plaćanje oglasa u novinama o besplatnim udžbenicima a koje (besplatne udžbenike) smo u biti platili mi koji plaćamo porez iz svojih plaća!
“Žalimo” gradove kao npr. Zagreb koji nije u stanju godinama uvesti naplatu odvoza otpada po količini i koji istovremeno sad povećava tu istu naplatu zbog legaliziranih kvadrata.

milan bu to nadoknadil već negdje od istih građana.novci se samo bespotrebno vrte

ne gubi bandić ništa. visinu prireza određuje lokalna samouprava. prirez za grad zagreb je trenutno 18%. dozvoljeni maximum je 30%. lijepo poveća prirez na 30% i uzme građanima ono što će dobiti kroz povećanje neoporezive osnovice na plaću.

Pa svi znaju da plaće gradovi i općine neće dirnut apsolutno nikad.
Vjerojatno će iskoristiti priliku i da ih povećaju u svoj ovoj gužvi.
Ostat će bez nešto prihoda, ukinut će subvencija i ostalih troškova više nego što su izgubili prihoda, a ostatak će si podjelit kroz ugovore o djelu ili na neki sličan način. I za sve će naravno okrivit državu.

Loki

Dobro ste napisali , presipanje iz šupljeg u prazno . Ovom odlukom hrvatska država neće dobiti ništa . Svejedno je da li će taj novac trošiti lokalna samouprava ili srednji sloj . Ova vlada nema hrabrosti da poduzme energične mjere u oporavku privrede i zapošljavanju .Prirodni uvjeti u Hrvatskoj su dobri , more , zemljište plodno , šume , vode .Radna snaga – obrazovani ljudi .Ako se moj auto (privreda) zaglavio u blatu svejedno je da li ću ga išćupati naprijed ili nazad .Ponekad je nazad i bolje .A hrvatska vlada pere prozore na autu koji se zaglavio u blatu .

Ne gubi Bandic 800 milijuna jer to nisu njegovi novci niti ih je on zaradio. Zaposleni dobivaju nazad 800 milijuna koji se posteno zaradili.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Od kada je televizija počela izvještavati o TIJEKU NOVACA između GradOva i općina, a koji se odnose na rad i Programe oko EU FONdOVA, počinju mi neke
stvari biti jasne oko BANDIĆEVE DRŽAVE, tj. Zagreba…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close