Na deset kuna prometa trgovcu moraju ostaviti četiri kune!

Naslovnica Forum Komentari članaka Na deset kuna prometa trgovcu moraju ostaviti četiri kune!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Opet su našim velikim managerima krivi zločesti trgovci koji su se okomili na njih i njihove preuspješne kompanije, koje bi naravno bile još uspješnije da ih ne ucjenuju.
Hoćete da vjerujemo da vrijede jedna pravila za ovu kompaniju koja je naručila ovaj članak, a druga za strane kompanije. Ma dajte molim Vas! Pa tko može povjerovati u ove gluposti. Po ovoj vrloj novinarki trgovci forsiraju strane dobavljače na kojima imaju zaradu jedan nauštrb domaćih na kojima im je zarada četiri. Pa ne vrijeđajte zdrav razum čitatelja!
Prvo naučite kako trgovina funkcionira, te kako izgleda lanac vrijednosti pa pišite članke.

to sve potiće todo i konzum…kako je najveći onda i drgi to rade.
ali sada je i on na preko 365 dana neplaćanja i ulana cijena mu je u startu tolika da ovo ostalo niti ne može ukalkulirati u cijenu

Ovo je opće poznato. Pa samo da dođeš do polica trebaš dat guze.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Domaća prehrambena industrija je nekonkurentna u razloge ne ulazim. Domaća hrana je jednostavno preskupa, da li zbog trgovaca ili proizvođača, i u to ne ulazim.
Sa tako skupim finalnim proizvodom domaći prerađivači a tako i proizvođači jednostavno nemogu opstati, to je valjda svima jasno.
Podravkina pasirana rajčica 0,5 lit. košta 8,90 kuna a talijanska na istoj polici isto pakovanje 3,50. I sada se upitajte koju će hrvatski izmučeni građanin blokiranog računa staviti u svoju košaricu?
Ovo je samo jedan banalan primjer, mogao bih ovako nabrojati najmanje 30-tak namirnica sa sličnim omjerima cijene.


to sve potiće todo i konzum…kako je najveći onda i drgi to rade.
ali sada je i on na preko 365 dana neplaćanja i ulana cijena mu je u startu tolika da ovo ostalo niti ne može ukalkulirati u cijenu

da bi toda živio u dvorcu moraju pred njim skidati gaće proizvođaći, radnici, političari, jedino pred bankarima on skida gaće i tako se vrti kolo sreće

Zašto naši proizvođači ne otvore vlastite (diskontne) trgovine? Tako mogu izbjeći ucjene trgovaca i ponuditi proizvode povoljnije. Ili zakon i to brani kao što brani da radnici imaju više od 25% dionica vlastitog poduzeća, da bi pojedini igraći bili u povlaštenom položaju.

New Report

Close