‘Policijskim majicama osvojit ćemo svijet’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Policijskim majicama osvojit ćemo svijet’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tražimo dlaku u jaju, sami sebe diskreditiramo i na taj način uništavamo i ono malo vrijedno što imamo. Zar ne postoji neki standardi i testovi koje je majica trebala proći i ako su oni ispunjeni proizvođač je dobro napravio posao. Galeb je zadnja tvornica tekstila koju imamo i njihov direktor je u pravu, ako nismo solidarni i ne potičemo domaće sve ćemo uništiti i biti jeftina radna snaga bez znanja i pameti.

nered i zloću šire kroz tvz. neovisne medije šire plaćenici i korisne budale(tako CIA zove one koji rade za njih a ne moraju ih platit).Ne mislim da postoji zavjera protiv HR nego se zainteresirani jednostavno prilagode takvoj klimi i rade šta ih je volja.

Ta priča oko polo majica spada u kategoriju kiselih krastavaca. Siguran sam da je običnim policajcima na cesti puno ugodnije u ovim polo majicama nego u onim košuljama od prošlog ljeta.

ne znam kakve su za nositi, ali majice izgledaju fakat jeftino.

Ali znate i cijenu nabit, za gaće 70,00 kn jer ste stavili Hajduk i grb

"Dite materi a balun Hajduku"

složio bih se s walterom, majce zbilja izgledaju jeftino i jadno, košulje su bile neopisivo oku ugodnije i ozbiljnije. Kakva je razlika za nossiti, u to ne ulazim

New Report

Close