Lalovca tek čeka bitka s moćnim gradonačelnicima

Naslovnica Forum Komentari članaka Lalovca tek čeka bitka s moćnim gradonačelnicima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Martina Dalic-porucila-Lalovcu-da-ne-zna-raditi-svoj-posao

Već za nekoliko mjeseci, na jesen, Ministarstvo financija krenut će u još jedan rebalans proračuna. Razlog je, pojasnio je jučer ministar financija Boris Lalovac, to što je podbacila turistička sezona. No ako se pita bivšu ministricu financija Martinu Dalić, ni dobra turistička sezona ne bi spasila loše rezultate koji se gomilaju već neko vrijeme
http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/344711/Dalic-porucila-Lalovcu-da-ne-zna-raditi-svoj-posao.html

.

najlakše je oteti onima koji su uspješni! država godinama otima prihode lokalnoj samoupravi, a istovremeno im svake godine prebacuje nove obaveze na teret, bez da im osigura dodatna sredstva!
lokalna samouprava konkretno doprinosi boljem životu svojih građana, a čemu doprinose razni lalovci, grćići, marasi i vrdoljaci??? svaje godine dižu nam poreze,uvode nove namete i terete!!! [emo_ljut]

moderator na forumu provodi političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krši slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

na lokalnim izborima je najveća lutrija pogoditi tko će biti na vlasti u državi. jer ako pobijedi oporba možeš zaboraviti bilo što. pogledajte slavoniju za primjer.

Ma ja sam siguran da će ovaj general izvojevati bitku s moćnim gradonačelnicima jer on se vodi onom naprijed drugovi ja pred Vama. Ovo će biti jača bitka od one na Neretvi.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

njemu je bitno da dobije bitku za plan 21, tj. uništi Hrvatsku do temelja

Bravo Lalovac. Smanji porez na dohodak koji je suludo visok. Svi porezi koji se dotiču poslovanja u RH su suludo visoki…. Npr čovjek koji ima 20 000 kuna brutto,dobije 10 000 kuna netoo. Onda država još uzme kroz PDV 2500kuna….Znači od 20 000 zarađenih kuna čovjek raspolaže efektivno s 7500kn????….Pa uvedi porez na nekretnine a smanji ovaj na dohodak…..U RH ima na 4M stanovnika skoro 2.5M bekretnina jer nema poreza na nekretnine i ima viška praznih nekretnina i poslovnih prostora barem 0.7M…..A 4M stanovnika ima prevelik porez na dohod, a nedostaje skoro 0.4M radnih mjesta…pa prebaci porez s dohodka na nekretnine…..

KOD NAS POSTOJI POSLOVICA: “DA SE VLASI NE DOSJETE” NE UKIDA SE PROGRESIVNI POREZ
NA DOHODAK ZBOG LIJEČNIKA. TO JE SAMO IZGOVOR, UKIDA SE DA BI ZASTUPNICI, RUKOVODEĆA GARNITURA U SVIM DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA IMALA VEĆe PLAĆe, A MALI (STOKA SITNOG ZUBA) NEKA ČERKAJU PO KANTAMA I KUPE PO TRŽNICI OSTATKE POVRĆA I VOĆA.

Lukica ne zna matematiku:
1. nije točno da su odbici poreza i prireza na dohodak 50%
2. na 10.000 kuna PDV je 2.000 (preračunata stopa 25% od 8.000)

prazni-banski-dvori

od-cega-se-ovo-ljeto-odmaraju-ministri-u-milanovicevoj-vladi ?

No, jesu li zaslužili odmor?

HRVATSKA je jedina zemlja od novih članica Europske unije koja će u 2014. imati pad BDP-a,
već šestu godinu smo u recesiji,
a za to vrijeme izgubili smo gotovo 13 posto svog BDP-a.
Nezaposlenost se kreće na razini od oko 17 posto,
a među mladima doseže gotovo 50 posto.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prazni-banski-dvori–od-cega-se-ovo-ljeto-odmaraju-ministri-u-milanovicevoj-vladi/762681.aspx

.

New Report

Close