Lista srama ugrozila tvrtkama poslove, Osijek Koteks izgubio 200 mil. kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Lista srama ugrozila tvrtkama poslove, Osijek Koteks izgubio 200 mil. kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vedrana Milas u Objektivu kaže da je Lista srama”… kao jedan „spektakularan” uspjeh i projekt ove Vlade. Na kojemu piše masnim slovima „debakl”.”
Lista srama ili debakl ove vlade. To je to!!!To su sinonimi.

Isto tako su sinonimi pljačkaška stranka koja uništi poduzetništvo pljačkajući ga
i nesposobna stranka koja poduzetništvo ne obazirauči se na kolateralne žrtve daje na stup srama odnosno na stup vlastita debakla

kada se podvuče crta i vide štet koje je ova vlada napravila bit će novi izbori i onda će reći eto, mi nismo sada neka drugi pokažu…a jedni drugima ostavljaju sve veće i veće provalije od države.
Ali su jedinstvaeni kada se želi uvesti preferencijalno glasovanje da barem malo smanje kulta ličnosti u strankama.

“… U Osijeku navode da su na popis stavljeni zbog kratkotrajnog dugovanja iz 2012. i 2013., a koje je tek ove godine arhivirano… Osiječka tvrtka (Osijek Koteks) je već duže vrijeme u problemima…” Znači, postojali su određeni razlozi da se poduzeće “Osijek Koteks” pojavi na “listi srama”.

I odvjetnik Anto Nobilo našao se na “listi srama” (JL, 16. 7.). Je li on svjestan da je poštivanje zakona RH važno i izvan sudnice?

ako su stvarno izgubili posao zbog ove liste pa ovo je katastrofa, nek im država sad isplati taj posao

pepe7

Kad misliš da smo napokon dosegli dno, država smisli novu improvizaciju i gurne nas još dublje u blato. Dobra je vijest da nam je kreditni rejting još uvijek u smeću ali na istom mjestu.

Samo neka gube poslove, ako se ponašaju neodogovorno! To je njihov problem…

A za sporost administracije i navodni gubitak posla zbog dezinformiranja…ako je Korteks zatražio bankovnu garanciju, a za to postoje papiri, onda se može tužiti Porezna uprava za javno blaćenje (klevetanje) pravnog lica…pa odgovorni u Poreznoj upravi mogu završiti s novčanom kaznom ili iza rešetaka…

Samo nitko se ne usudi tužiti Poreznu, kao…nije kao, već nema ni bankovne garancoije, niti posla od 200 mil. kn! 😛

New Report

Close