Za državne službenike treba vrijediti zakon koji vrijedi za radnike u škveru

Naslovnica Forum Komentari članaka Za državne službenike treba vrijediti zakon koji vrijedi za radnike u škveru

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zna li što priča? Pravila za državne službenike kao i za škverane. Dakle svi državni službenici će dobiti otkaz uz visoke otpremnine cca 200 tis. kn da bi se svi ponovo vratili na “posao” uz plaću koju im država isplaćuje preko subvencija. Tako je to barem u splitskom škveru.

Neka se onda i ministarstva pojave na popisu poslodavaca koji ne isplaćuju plaće. Niz ministarstava ne isplaćuje plaće u cijelosti a o tome ne žele pričati (MUP, MPPI, MO).

Hrvati su neuki i nesposobni.

Dajte barem ukinite taj nepravedni Zakon o državnim službenicima i namještenicima. Dajte barem to. Da konačno krenemo nekuda od nečega, a ne da imamo povlaštenu državničku službu koja izrabljuje svakoga tko plaća u državnu kasu.

državni službenici trebaju dijeliti ono šta zarade, ako to nije dosta onda nek se smanji iznos po jedinici, ako ni to nije dostatno na burzi se hvale da nemaju šta raditi…

Za svakog normalnog državni službenici su građani drugoga reda jer ne žive od svog rada nego od dotirane plaće i otimačine od realnog sektora…..

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Da mi je samo znat kojim se vi to businessom bavite kad ste tako ogorčeni na državne službenike. Ili radite u lopovskim bankama, osiguanjima ili imate male obrte koji ne plaćaju ni 10% poreza, a kamoli punu plaću radnicima. Jadnici

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ljudi su ogorčeni na državne službenike , političare i Javni sektor zato jer večina ne stvaraju nove vrijednosti već žive uglavnom kao paraziti zaštičeni kao Lički medvjedi na buđetu.

Najgore je to što su sve te povlastice oni sami sebi dodjelili i izglasali.

Najveća i jedina korupcija se odvija u sprezi državnih službenika i političara dok u Realnom sektoru toga gotova da i nema.

.

državni službenici moraju postojati i svakako su potrebni, ali moraju imati primjerene plaće, odraditi posao kvalitetno, neki zlorabe situaciju i efektivno rade trećinu radnog vremene, ako?

i ja bi posao od 26 sekundi dnevno.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

volio-bih-vidjeti-glavu-miranda-mrsica-i-njegove-obitelji-u-kontejneru

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/128608-volio-bih-vidjeti-glavu-miranda-mrsica-i-njegove-obitelji-u-kontejneru.html

.

New Report

Close