Odvjetnik Nobilo najavio tužbu protiv RH

Naslovnica Forum Komentari članaka Odvjetnik Nobilo najavio tužbu protiv RH

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Udbaš brani udbaša i sada bi to hrvatski narod trebao plaćati…
Kako ga nije sramota?
Bolje mu je da plati ljudima plaće koje je dužan da ne bude i javno govnar kakav je…

Udbaško-komunjarski odvjetnik i mrzitelj svega Hrvatskoga (osim kune) njuši debelu lovu koju bi mogao izvuči iz toga procesa i zato postaje nervozan i uspaničen! Baš me interesira koja panika će ga uloviti kad Njemačko pravosuđe otpočne proces protiv političkog egzekutora Hrvatskih emigranata.Tamo nema dilanja i manipulacije dokazima kao što je kao tužitelj radio u procesu protiv Andrije Artukovića vršeči pritisak na svjedoke, obrađujući i ucjenjujuči njih i njihove obitelji. Ako nakon sljedečih parlamentarnih izbora neće biti provedena lustracija da se udbaško-partijska bolumenta i njihovi potomci ne maknu od politike i javnoga rada i nastupa, Hrvatskoj nema svijetle budučnosti. Napravimo to do kraja, ako ne poradi nas, barem poradi i u ime generacija koje dolaze, da se Perkovići, Yugosifovići, Milanovići, Pusići; pupovci i ina gamad više nikad ne ponove!!!
[emo_ljut]

Udbašu treba zabraniti rad u Hrvatskoj, jer sve šta radi radi protiv Hrvatske Države.
Izgleda da u Hrvatskoj svaki radi šta oće ali samo ako je bio pripadnik zločinačke organizacija koja se zvala komunistička partija ili ako je partizansko dijete.

Orjunu Nobila uputiti u kuću cvijeća ,možda mu ljubičica bijela plati obranu.Svaki zločinac je imao svoje egzikutore tkz. udbaše koji su za njega odrađivali prljave poslove. I drug advokat je jedan od njih i njega izručiti Njemcima [emo_plazi]

koliko mu je samo trebalo da se okuraži i tuži najmrskiju mu tvorevinu- Republiku Hrvatsku.
Ne bi me čudilo da u tužbi RH bude napisana malim slovima.

Kakav apsurd vlada u HRV vidi se jasno po tome kako 60% ministara u Vladi su Srbi. Nisam siguran da u Srpskoj Vladi može Hrvat postati ministar. Nobilu treba onemogućiti rad u HRV donošenjem Zakona. Isto tako treba pokrenuti postupak i razotkriti ulogu Nobila i Mesića u Haškim procesima protiv generala iz BIH. Nevjeroajatno je da Mesić koji je svjedočio da je HRV izvršila agresiju na BIH dobiva ured i plaću i nakon što je bio predsjednik na račun nas budhala. Siguran sam da se svaki dan dobro nasmije zbog toga. Hrv je zemlja apsurda bez smjera i ideje. I opet sve je to posljedica neraščišćavanja s komunizmom.

fiškal koji je pobrao milijune od rh i živi u njoj ko bubreg u loju će sad tužiti jer se neda lova za udbaša ….odi u njemačku živit gramzivi fiškalu pa njih tuži ..bem te lopovskog

Bez lustracije nema Kroacije! Jedan od slogana Saveza za Hrvatsku. Nisam mogao pronaći spot koji se vrtio prije EU izbora u kojima je Kujunđić izravno rekao da će provesti lustraciju. Evo jedan članak:
Vaš link …[/url]

Ovo je sa youtube-a i treba pogledati dio na 6:57.

Vaš link …

Hrvati su neuki i nesposobni.

Anto Nobilo, bivši jugoslavenski tužitelj, nakon što je MUP odbio financirati obranu bivšeg jugoslavenskog UDB-aša, Josipa Perkovića, ne prestaje naricati, na obzoru mu se pojavila nova nada, naime, SOA bi trebala, kaže Nobilo, financirati obranu Perkovića, jer jadnik neće imati pravedno suđenje pred njemačkim sudom, pred kojim ga se tereti za monstruozni zločin. SOA, što će reći Hrvatska, hrvatski građani, ne bi trebala financirati ‘samo obranu’ Josipa Perkovića nego i obranu Zdravka Mustača, također udbaša.

http://www.portaloko.hr/clanak/zasto-besramno-bogati-anto-nobilo-ne-bi-besplatno-branio-perkovica-/0/63068/

New Report

Close