Crnogorci se žele okoristiti hrvatskim plinom i naftom

Naslovnica Forum Komentari članaka Crnogorci se žele okoristiti hrvatskim plinom i naftom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

njima ne zamjeran ali ovi kukuriku skakvci na vlasti ne bi zadrzali litru vode u pustinju da ne proliju pola.

Tako nam i treba,naši ljigavci od politike nisu i neće shvatiti s kim imaju posla.C.Goru je trebalo tužiti pred međunarodnim sudom (ICTY)za ratnu štetu za razaranje Dubrovnika i zaleđa.

Ma mogu se Crnogorci slikati! Čitava Prevlaka je hrvatski teritorij i to potpuno nesporno, u svim jugo-kartama je to bilo tako i tu se nema što reći. Nikakav crnogorski pregovarački ili sudskoraspravni stav to ne može promijeniti. Nema tu balkanskog cjenkanja tipa: tražim više da bi dobio manje, a što više tražim više ću i dobiti, u nekom postotku od onog što tražim. Neće dobiti ništa jer ništa nije njihovo, na Prevlaci. Suci uzmu papire, presude i to je to.
Pitanje je samo kako potegnuti granicu na moru. Ono kako mi crtamo kartu na moru, s okomicom prema Italiji, to je najbolje što Crnogorci mogu dobiti. Naime, ukoliko se uzme nekakva ekvidistancaod sredine ulaza u Boku mogla bi se crta potegnuti pod 45° prema jugu, a onda će ostati bez pola onoga što smatraju svojim.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close