Lovrić Merzel izbačena iz SDP-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Lovrić Merzel izbačena iz SDP-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

drugarice srnećih očiju, izabrani ste za odstrel. čestitamo !!!![emo_palacg][emo_palacg]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ode Žarka Sekulić u dugometražni zatvor. Šteta je što neće imati pravu šansu progovoriti medijima jer bi mogla mnoge povući za sobom. A kao bivša ‘madame’ je mogla objaviti dosta ‘prljavog rublja’ tj. bolesnih sklonosti naših političara koji su koristili njezine usluge tj. usluge njenih djevojaka i tko zna koga i čega još.

Hrvati su neuki i nesposobni.

Sad SDP kao pere ruke od članice ogrezle o korupciju a kad su pijančili na zabavama koje je dotična priređivala i svi znali kako nije bilo problema. Zato HRV ne može naprijed jer korupcija dolazi od Vlasti a ako nisi korumpiran ne možeš doći na Vlast.

Sad SDP kao pere ruke od članice ogrezle o korupciju a kad su pijančili na zabavama koje je dotična priređivala

A jednako su krivi oni koji su krali i oni koji su im držali lojtru i štitili ih.

Izbacili su županicu (koja i dalje prima plaću u zatvoru) , prije nego je optužena , suđenja , osuđena ,i pravomoćno osuđena .

Drugovi priznaju da znaju da je kriva ?

.

Šteta sad kad joj je Partija okrenila ledja joj je kasno za izjavit: Ja se ne ćutim krivom iako priznajem ono, što me tuži državni odvjetnik, jer ne smatram ovaj sud kompetentnim, već samo sud Partije. Priznajem da sam članica ilegalne Komunističke partije Jugoslavije, priznajem da sam radila na širenju komunističkih ideja i propagirala komunizam, te prikazivala kakva se nepravda čini proletarijatu od buržoazije’.Ja držim da su prirodni zakoni viši od onih koje stvori jedna klasa da pritisne drugu. Ja sam za svoje ideale spremma žrtvovati i svoj život.Živjela KPJ, Živjela Treća internacionala.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

kako sad to, pa premijer joj je do nedavno izjavljivao puno povjerenje?? [emo_ooooo]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Zar nije predsjednik SDP-a govorio da su oni potpuno drugačiji, da su oni za ostale mercedes, da oni nemaju u svojim redovima kriminala i korupcije?
Ili zato što svako malo izbace nekog korumpiranog iz partije misli da su zbog toga očišćeni od grijeha koje je dotični napravio??? [emo_zacudjen]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

niti izbacivanje sa ovog planeta, ne bi bilo dovoljna kazna za sve učinjeno, obzirom da je tzv.gospođa bila ugledni član kokošarske Bundeslige

Mislim ovo je stvarno sramota da rezim zatvara ono najbolje i najpostenije u Rvata. Podhitno oslobodit Žarku Sekulić iz zatvora i stavit u EU parlament.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/245313/Default.aspx

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ima takvih babaca još….mislim u Dubrovniku… Hoće li morat vratit ukradeno i platit kaznu? Isto pitanje vrijedi i za Kradana!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close