Milanović: Mi smo jedini jamac normalne, civilizirane i poštene Hrvatske

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Mi smo jedini jamac normalne, civilizirane i poštene Hrvatske

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako smo relativno mlada drzava i obzirom da za sve postoji prvi put, onda niti ovo nije tako cudno…

Zoki ce izgleda u hrvatskoj povijesti ostati upisan kao prvi hrvatski premijer koji je evidentno trebao hitnu psiholosku pomoc…[emo_zloban]

Hoce li mu je netko vise pruziti…?[emo_mrgud]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

zato imamo u blokadi 318.000 građana ( službeno), neslužbeno preko 400.000 ( ljudi u bankrotu) , zato imamo 57000 blokiranih tvrtki, zato imamo nepotizam krupnoga kapitala i sami monopol, zato imamo među najvećim državnim administracijama zapadnog svijeta i najveće poreze u demokratskim zemljama……..

Oni su jamac nestabilnosti i tenzija za većinski hrvatski narod…pored ocajnih gospodarskih rezultata namjerno potenciraju i ideološki npr ukinu političko pokroviteljstvo Bleiburga,nasilno uvode dvojezičnost itd. Sve to stvara nepotrebne podjele koje i žele. Kad im se odgovori skupljenim potpisima za referendum onda već godinu dana “prebrojavaju glasove”

beogradski provokator

Milanović ne odustaje, i dalje ne vidi dobro….. Strahota.

Nema nam pomoći.
Ovi će nam rasturiti Hrvatsku i rastjerati Hrvate po svijetu.
Da su imalo pošteni raspisali bi izbore .

objavljeni-podaci-od-kojih-se-ledi-krv-u-zilama

kako-ovi-ljudi-prezivljavaju ?

Krajem svibnja je u blokadi, zbog neizvršenih osnova za plaćanje, bilo 57.480 poslovnih subjekata, s ukupnim dugovanjima od gotovo 32,5 milijardi kuna, a istodobno je blokirano bilo i 318.599 građana, čija dugovanja premašuju 27 milijarde kuna, pokazuju podaci Financijske agencije (Fina).

http://danas.net.hr/novac/objavljeni-podaci-od-kojih-se-ledi-krv-u-zilama-kako-ovi-ljudi-prezivljavaju [danas.net.hr]

.

pokušajmo se stavit i akseptirat užaš u kojem komunisti i njihova djeca žive, lažna eshatologija. Zamislite kako je živjet u takvoj laži i vjerovat u ova sranja ? Možeš samo sažaljevat te subjekte i molit.
(Normalan- znači prihvatit istinu da je moguće ne mrzit te ljude)

hebote na kojim je ovaj drogama .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Pa što vi očekujte da će nam biti bolje ako kriminala organizacija HDZ dođe na vlast.S njima će nam biti sve med i mlijeko?????


Pa što vi očekujte da će nam biti bolje ako kriminala organizacija HDZ dođe na vlast.S njima će nam biti sve med i mlijeko?????

tko god da dođe, gori od ove SDP/HNS vlade ne može biti! [emo_palacd]

moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

Može biti gora.HDZ ova .

Od ovakvih trutova nemože.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Kad bi slučajnim izborom iz telefonskog imenika Burkine Faso birali premijera, 99% je vjerojatnost da bi bio bolji od Milovanovića.

Inače, komunistička politika je uvijek bila: mi smo najbolji a zapad je truli! Mi smo najbolji, najpravedniji, najpošteniji itd. Tako i sada Milovanović priča da je on najbolji izbor za Hrvatsku. Možda za njegov pojam Hrvatske a to je propast!

Hrvati su neuki i nesposobni.

Vidim koriste pojmove”crvena,komunistička vlast”.U kojem vi vremenu živite?Dali vam možda nedostaje bivša država?Nekakva nostalgija za onim vremenima?Meni sigurno NE,ali mi je ljepša crvena boja.Boja ljubavi.

New Report

Close