Grabar Kitarović ide na predsjedničke izbore?

Naslovnica Forum Komentari članaka Grabar Kitarović ide na predsjedničke izbore?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tako po prvi puta u povijesti, će Hrvatska dobiti predsjednicu! Nadamo se da će biti uspiješnija od dosadašnjeg predsjednika.

pongy
I onda je svizac zamotao čokoladu.

za ženskog predsjednika [emo_palacg]

[b]black magic[/b]

Ne može biti nikako lošija od Josipovića. Gospodin cijeli mandat samo misli o svom renkingu i to tako da o ničemu nema decidiran stav. A krčmi ogroman državni novac na putovanja….

Lijepa je i pametna ali HDZ je prevelik uteg za nju tako da ce tesko pobijediti bolje da je samostalno izasla na izbore

Članica trilateralne komisije, savjetnica pomoćnika ministra direktno sa filozofskog faksa??? Sve je izglednije da dobivamo novu namjesnicu.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Najčudnije je da vjest o Kolindi donosi Jutarnja laž.

SDP-ov blijedunjavi Ivo Josipović jednako je kriv za katastrofalno stanje Hrvatskog gospodarstva kao i cjela Kukuriku koalicija na čelu s Milanovićem i Vesnom Pusić.

S obzirom na dosadašnji uspješan rad u EU , Americi , NATU i ako je istina da Kolindina stranka ima 220.000 članova za povjerovati je da će Hrvatska predsjednica biti Kolinda Grabar Kitarević.

http://www.net.hr/servlet/anketa2?questionid=201405270074013&code=0

.

Mediji će odraditi posao kao i do sada.

Bilo bi dobro da Karamarko odradi za Kolindu posao kako ga je odradio za Mesića kada je pod patronatom USAID-a kandidata s 3% podrške pretvorio u favorita i na kraju za pobjednika.

Kujundžić je govorom na kraju EU parlamentarnih, kada je mislio da dobiva 1 mjesto održao pravi državnički, pomirbeni, državotvorni i pametan govor. On bi trebao biti pobjednik predsjedničkih i ujedno šef desnog centra pa zvao se taj desni centar HDZ, Savez za Hrvatsku ili kako drugo.

New Report

Close