Bandić prozvao Milanovića: S tamnim naočalama vozi se kao Sean Connery

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić prozvao Milanovića: S tamnim naočalama vozi se kao Sean Connery

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nadam se da neće opet pokušati skočiti sa transportera[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_zloban]

Milanoviću nedostaje malo akcije iz mlađih dana, sada ima priliku kroz premijersku funkciju,da to malo nadoknadi, ali ovo sigurno nije prilika da to radi sada, i meni je prva pomiso bila da njemu jedinom tamo smeta sunce, ok, možda ima problema sa očima, ali djeluje više kao…ma znate već

Bandićetino evo ti što možeš ti napravit i ne soli pamet što bi drugi trebali:

Bandić odustao od gradnje fontana šalje 20 milijuna kuna u Slavoniju

Loki


Milanoviću nedostaje malo akcije iz mlađih dana, sada ima priliku kroz premijersku funkciju,da to malo nadoknadi, ali ovo sigurno nije prilika da to radi sada, i meni je prva pomiso bila da njemu jedinom tamo smeta sunce, ok, možda ima problema sa očima, ali djeluje više kao…ma znate već

Ne znamo, daj nam objasni.

“Ako mrzis neku osobu, u njoj mrzis nesto sto je dio tebe. Ono sto nije dio nas samih, ne smeta nam.” – Herman Hesse

[/quote]fantom
pre.eravanje !
Ukoliko pratite cjelokupnu situaciju od početka, zaključili bi da:
svaki neslučajni premijer, svake normalne države, već najkasnije u petak u popodnevnim satima uputio bi se u ugroženo područje, sa svim svojim potrebnim i trenutno raspoloživim ljudima, te sa vodećim ljudima lokalne samouprave duž obrambenog područja definirao strategiju aktivnosti, koje su neophodne da se izbjegne katastrofa(kako vidimo danas su mnogi svjesni stanja i tako ga nazivaju) te eventualne štete smanje na najmanju moguću mjeru.
Sve ostale aktivnosti vezane za partijske skupove i mudrovanja o izborima za EU parlment bile bi odgođene, dok se ne provedu mjere zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara.
Obzirom da je ovdje došlo do očitog neslaganja državnih vlasti i lokalne samouprave, tada imamo situaciju da su neke stvari izmakle kontroli do granica gdje su bili u visokoj mjeri ugroženi životi ljudi, zbog nemogućnosti županijske i općinskih vlasti da provedu potrebne mjere, što se iskazalo na nedostatku i pravovremenoj dobavi materijala za obranu, te nedovoljnom broju organizirano dovođenog ljudstva, prilično toga se odvijalo samoorganiziranjem pristiglih u pomoć. Složiti ćete se da župani nemaju ovlasti primjeniti naredbe prema bilo kojoj službi u državi, dok premijer to može.
Kako su naša dva helikoptera bili upućeni u BiH (što je svakako trebalo učiniti), u situaciji gdje su bili presudni sati dozvoliti nedostatak vreća i pijeska na terenu je nedopustivo.
Zbog svih onih propusta koji su se pojavljivali tijekom akcije spašavanja, mislim da bi pravovremenim preventivnim sastankom sa svim službama, dobili na bržoj organizaciji i kvalitetnijoj provedbi. A za tako nešto potrebno je imati premijera, a ne manekena. Pravi premijer dolazi po suhom i organizira ljude, a ne amfibijom u razgledanje i čuđenje, sa potencijalnim naglaskom na istrage, nitko njemu ne brani da hvata lopove, dok je Sava u svom koritu. Jedini čovjek koji je organizaciono i operativno djelovao u skladu sa potrebama i svojim zadaćama je general Lovrić, te da nije po dojavama, bilo hitnih intervencija njegovih jedinica u suradnji sa lokalnim samoorganiziranim jedinicama na pojedinim mjestima, budite sigurni da bi Zoki imao daleko veći prostor za razgledanje amfibijom, ali i daleko veće štete.
I da, primio sam na znanje vaš citat, svakako ću ga uzeti u razmatranje, ali nekako osjećam da ga niste uputili pravoj osobi, samo nastojim biti realan i objektivan u sagledavanju ponašanja premijera u vrlo složenoj i opasnoj situaciji, Zokija se ne može i ne treba mrziti, samo upozoravati na propuste, jer se dečecu ne može i u puno bezazlenijim sitacijama dokazati da je nedorastao zadatku koji obavlja. Inače sve velike mislioce ionako uzimam s rezervom, jer morate uzeti u obzir vrijeme u kojem su živjeli, gdje su živjeli, s kim su živjeli,čime su se bavili……itd, itd, ne može se njihova izreka i misao automatski primjeniti na sve ljude, u svakom vremenu, u svim okolnostima, što bi vidim vi rado meni prišili.
Probajte razmišljati o izjavama predsjednika dr. Ive Josipovića o “ustaškoj zmiji” pa mu pošaljite upit na Ured predsjednika, da vam pojasni kako to da ta slavonska “ustaška zmija” spašava stanovnike Gunje i Rajevog sela, nadajući se da znate strukturu stanovništva u tim mjestima i pošaljite mu svakako citat Hermana Hessea.
Još bih dodao jednu svoju misao primjerenu vremenu i trenutku;
” Ako budeš čekao da te Zoki spašava od poplave, moraš biti višlji od ministra Kotromanovića

hrvatske-vode-su-odustale-od-obrane-sela-u-opcinama-drenovci
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/123177-najgore-poplave-u-rh-zupan-galic-hrvatske-vode-su-odustale-od-obrane-sela-u-opcinama-drenovci-i-vrbanja.html

hrvatska-ipak-nece-dobiti-nista-iz-eu-fondova
za-stetu-od-poplava-i-tome-nije-kriva-eu
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/123169-hrvatska-ipak-nece-dobiti-nista-iz-eu-fondova-za-stetu-od-poplava-i-tome-nije-kriva-eu.html

odgovornost-za-poplave-je-na-aktualnoj-vlasti-pitajte
jakovinu-sto-je-napravio-u-dvije-godine
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/123104-odgovornost-za-poplave-je-na-aktualnoj-vlasti-pitajte-jakovinu-sto-je-napravio-u-dvije-godine.html

vjerujete-li-milanovicu-kada-kaze-da-ce-drzava-obnoviti-kuce-svima-stradalima-u-poplavama ?
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/123149-vjerujete-li-milanovicu-kada-kaze-da-ce-drzava-obnoviti-kuce-svima-stradalima-u-poplavama.html

.

@Moller
Ti si jos na nivou djeteta kojem je potreban veliki tata da donosi sve moguce odluke umjesto njega. Upravo zbog populista kao sto je Bandit, drzava je u ovakvom rasulu jer se na sve moguce pozicije postavljaju stranacki podobnici. U mojoj sredini, zapovjednici civilne zastite su osobe koje su po stranackom kljucu postavljene na zapovjedna mjesta a za to nije premijer odgovoran nego svi oni koji zive u tim sredinama i biraju populiste da im upravljaju zivotima. A kad dodje ovako nesto, onda svi zajedno placamu neciju neodgovnornost.

Inace, poplave se dogadjaju i drugdje u svijetu a lanjska u srednjoj europi je bila 5. najveca prirodna nepogoda u povijesti, pa nisam ni znao da se uopce dogodila. Jedino balkanci uvijek ispadaju zrtve kojima je premijer kriv sto je voda rasla 3 dana i sto je netko tjedan dana ranije najavio kisno vrijeme a oni su cekali zadnji tren da nesto poduzmu.
Vaš link …

@fantom,

ma pusti ih, nećeš to njima dokazat.

pravi hrvat hoće Ćaću koji je gazda i glavni za sve.
svi ostali šute sa isključenim mozgovima i ulizuju se Ćaći i u njegovoj sjeni pomalo izvlaće ponešto za sebe.
oni ambiciozniji žele naslijediti Ćaću i postati i “veći Ćaća od Ćaće’

sad još malo će izabrat karamarka za novog Ćaću pa će on nastaviti slavni niz tito, tudjman, sanader…

Loki

New Report

Close