Karamarko: porezne obveznike treba njegovati

Naslovnica Forum Komentari članaka Karamarko: porezne obveznike treba njegovati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zadovoljan-sam-sto-je-Josipovic-prepoznao-nas-program

Nakon što su se u posljednje vrijeme od strane vladajućih mogli čuti prijedlozi po kojima bi se Hrvatska trebala ugledati na slovački ili švedski model gospodarskog razvoja, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas kako ga ne bi začudilo da netko iz Vlade predloži i ‘sjevernokorejski model’

Smatra da ni jedna inicijativa vladajućih ne ide u smjeru rasta, razvoja i otvaranja radnih mjesta, zaključivši da vladajući svojom poreznom politikom idu “ubiti i zadnje radno mjesto u Hrvatskoj”

Ustvrdio je da HDZ može u vrlo kratkom roku potaknuti proizvodnju i početi otvarati nova radna mjesta, a zadovoljan je što je i
predsjednik Republike Ivo Josipović prepoznao njihov program kao dobar.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/329200/Zadovoljan-sam-sto-je-Josipovic-prepoznao-nas-program.html

.

da li gospodin Karamarko misli na srednji sloj koji je HDZ uništio na račun 200 obitelji.

Inače, mislim da bi nama trebao Sjeverno Korejski model.

da se ovi lo.povi skrate za glavu, a da im se ukradena imovina hrvatski građana oduzme

a i mislim da Hrvatska ide prema tome

[b]black magic[/b]

Karamarko ne treba izmišljati toplu vodu (primjeri Slovačke i Švedske) nego samo češće proputovati po općinama sjeverozapanih regija RH (umjesto laprdanja o događajima iz prošlog stoljeća) i primijeniti njihove modele, a koje on sada spominje. Naravno, pretpostavka za tako nešto je nastaviti intenzivno povezivanje sa Njemačkom i Austrijom što naše političke elite uporno odbacuju zadnjih 15 godina.

i to nam govori tip koji je cijeli život na grbači poreznih obveznika, a “gospodarski program” mu čine podvodni tuneli i slične mali-ivica investicije, sve odreda bazirane na sjevernokorejskom modelu državnog financiranja.

karamarko može učiniti jednu i samo jednu korisnu stvar za hrvatsku: svečano rasformirati i ukinuti hdz. neka se ugleda na svog brata blizanca milanovića.

karamarko-ovdje-se-danas-pisala-povijest

Nakon toga odlaska, u Rimu mi je bila oduzeta putovnica i vraćena mi je tek nešto prije raspada Jugoslavije. Putovnica mi je oduzeta pod obrazloženjem da sam odlaskom kod Pape u Rim oštetio ugled SFRJ – ispričao nam je Karamarko svoje iskustvo.

Crkveni vrh predvodio je zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić, a s njim su bili i riječki nadbiskup Ivan Devčić, umirovljeni đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić, biskup požeški Antun Škvorčević, bjelovarsko-križevački Vjekoslav Huzjak, zagrebački pomoćni Ivan Šaško, generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije mons. Enco Rodinis, kao i vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić i predsjednik BK BiH, banjolučki biskup Franjo Komarica.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/karamarko-ovdje-se-danas-pisala-povijest-935404

.

New Report

Close