Prelazak Sanela Volarića iz Allianza u Croatia osiguranje je nedvojbeno transfer godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Prelazak Sanela Volarića iz Allianza u Croatia osiguranje je nedvojbeno transfer godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sanela Volarića su na početku smo svi u IT PBZ-a zvali čombe (ime je dobio zbog svoje natprosječne inteligencije).
[emo_namigusa]
Onda je kao sef IT-a zasjeo u guzu Borisa Galića, kojemu jednostavno iz nje nije izlazio i tako je napredovao sve do najviših grana u Allianzu Zagreb.
Oda nisu znali kuda s njime pa su ga nakon (kratkotrajne uloge direktoa prodaje Allianza od koje se firma oporavljala nekoliko godina) poslali u austriju da tamo radi u operacijama. O tom periodu nema nikakvih glasina ali mislim da se je i tamo s istim karakteristikama ipak snašao.
Sada čujem da se je vratio kao veliki kadar u CO.
Kako je Croatia ipak privatna tvrtka gdje treba dokazati se rezultatima na tržištu, mislim da mu njegove najjače odlike (prije jasno navedene) ne budu bile od velike koristi te da će rezultati samo doći.
bez obzira sto sam osobno gledao kako je unistavao i terorizirao dobre ljude, želim mu sreću kao i mnogo apaurina onima koji su ga na to mjesto predložili.

A o njegovoj ulozi u AZ fondu (kompletan softver im je napravila ekipa iz Allianza Zagreb) i jednomjesečnog posla ubacivanja diskete i učitavanja podatka u sustav te slanja mailova klijentima (ponavljam sve je napravila ekipa iz Allinaz Zagreb) ne bih puno govorio jer tu i najlošiji IT kadar bi funkcionirao sjajno jer posla jednostavno nema.
Iako to ne mogu potvrditi, kladio bih se da se je hvalio da je on informatizirao AZ fond a način sam opisao.
Ukratko sada mi kaže prijatelj da je sve navedeno i više nego odlična preporuka za tipičnog hrvatskog menađera.
A njemu vjerujem!
Stoga ako nam vrhunski menađement kojeg poslovni proglašava prijelazom godine ima takav CV, onda su KVJ na facebooku samo normalna posljedica društva u kojem živimo.
Živjeli!

već po nekim potezima vidjelo se da Adris nema puno sluha za ovaj biznis. Prema iskusnim menadžerima u Croatia osiguranjima (nisu baš svi politički pijuni i neznalice) ponašaju se kao bogom dani, a da ne govorim o tome da su direktore slali na tako debilne testove koji su prošlost u naprednijim zemljama.
Ukoliko misle pomladiti ekipu neka se sjete američke pogreške iz nedaleke prošlosti kada su se svugdje postavljali mladi menadžeri, a nakon nekoliko godina sve se vratilo na staro jer bez iskustva nema ništa.
Ne znam tko se mome uvlačio, ali uvijek se netko nekome uvlači i tako će uvijek biti. Samo da to ne postane pravilo i da se prostor za uvlačenje previše ne proširi.

A Agram je složio informatiku u roku keks i stalno prati nove trendove. Ako ovaj genijalac sredi informatiku Croatia osiguranja do kraja godine treba mu dati Nobelovu nagradu. A može se.

S obzirom da sam više godina radila u financijama Allianza znam da nije Allianz Zagreb informatizirao AZ fond već upravo suprotno. Allianz Zagreb se kod upravljanja imovinom u potpunosti oslanja na sustav koji je razvio i održava AZ fond. Neznam tko je ovaj funky koji tvrdi suprotno, vjerojatno jedan od Galićevih ulizica i plaćenika kakvih je sve više u Allianzu.

ponosan sam što ne znam tko je sanel volarić.

...povijest se ponavlja...

Croatia osiguranje bila je rasadnik kadrova za Allianz u Hrvatskoj, a ne obratno. Transfer godine? U kojem svijetu živi autor ovog članka? Niti se ovdje govori o velikoj kompaniji niti o poznatom i priznatom menadžeru.
Da je predsjednik nadzornog odbora bio pametniji sada bi imali potez godine i predsjednika Uprave iz Croatia osiguranja, ali … on ipak nema ono što ima Dubravko Grgić, povjerenje (do prve pogreške). Zato se tamo ne griješi i grize se.

Zeljko, jesu li ovo nekakve firme koje rade dodanu vrijednost ili…? Transfer cega?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close