Milanović: Godinama previše trošimo i taj novac moramo posuđivati

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Godinama previše trošimo i taj novac moramo posuđivati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

jao si ga nama s ovom vladom…

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

A da probate smanjiti proračun? Broj ministarstava i državnih agencija npr. i stvarno smanjiti broj zaposlenih u njima.

Previše trošimo ? Sada odjednom MI previše trošimo ? KOME ON TO GOVORI ? Pa neka se pogleda u ogledalo. Ako netko previše troši onda je to država, a tko je šef države ?

@bambam
Brojke od preko 300 000 građana u blokadi govore o tome da MI previše trošimo, i kao država i kao pojedinci…

e tupsone neznaš dvije pametne sastaviti a kamoli nešto pametno poduzeti.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Svi koji plaču primaju iz proračuna…jednokratno smanjenje 10%, smanjenje pdv-a na 20%, smanjenje poreza na dobit na 10%, olakšice u doprinosima za zaposlene, neoporezivanje stjecanja udjela ili dionica društva temeljem nagrađivanja uprave, nadzornih odbora i zaposlenika društva (do nekog iznosa)!
Ovo što je povlačenje novca što kreira inflaciju, dok istovremeno ne štampaju novac, dakle novca fali i smjer je jasan…lagano umiranje!

nije istina da moramo posuđivati.sve što ide iz proračuna proporcionalno smanjivati dok se ne izjednači ulaz i izlaz,vrlo jednostavno.osnovna je greška da oni koji su na proračunu misle da svoje sve do kraja svijeta moraju dobiti,oni koji nisu dijele s njima dugove koji se pišu na sve u rh,pošteno zar ne

Ne, građani ne troše previše… građani ostaju bez posla svaki dan jer država njihovim novcem kupuje glasove (ironija). Vidim novi oglas na stranicama HZZ-a… zaposljavaju u HZMO ove za 1600 kn + putni troskovi. Imao sam prilike prije nekog vremena prosetati se po kancelarijama tamo… da mi je samo znati kamo ce ih smjestiti, u jednom uredu 5 ljudi koji ne znaju sto bi radili. A neki dan se Mirando hvalio kako ce uvesti super informacijski sistem koji ce omoguciti prijavu radnika bez papirologije. Umjesto da smanjuju broj radnika, oni jos zaposljavaju. Ako je to stednja, mora da sam prolupao.

Kaže on i sjedne u audija…

Ako može jednom onda može i dvaput!

Zanima me tko smo to mi država ili pojedinac!
Pojedinci ionako plačaju preskupe režije i preskupu hranu pa i za EU pojmove.

Smanjite više sve te dotacije u Udruge, na koje idu MILIJARDE! :/

Ajmo svi na minimalac. Ako moraju radnici onda mogu i ostali!

Bravo smanji subvencije ali ostavi plaće državnom i javnom sektoru. Tako da oni koji rade imaju još manje šanse financirati zaje*anciju po uredima.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Milanović je došao totalno nespreman na vlast…ima ocajne ministre koje nema s kim zamjenit jer je nepripremljen i samo se brani glupostima i HDZom…jadno…devastirat će cijelu zemlju u jednom mandatu.

New Report

Close