Lik i djelo Josipa Klemma

Naslovnica Forum Komentari članaka Lik i djelo Josipa Klemma

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Šta je ovo, PR članak?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Vlada s podružnicom DORH, selektivno proizvodi afere povezane s uglednim osobama, izazivaju optužbe, sumnje, predrasude i propćenja…Sve se prenosi na cijelokupni politički svijet što podriva povjerenje građana. A sve s CILJEM ponovnom rađanju ekstremističkih ideologija koje se vješto koriste strahom razvijajući demagoške teme, što dovode do isključivosti i do mržnje.

Klica, Ljubas, Galinac… Imena sama govore o kakvoj “zaštitarskoj” firmi je riječ.

..prva firma mi je bila akd satnica je tad bila oko 13kn prevoz je bio 290kn onda bilic eric 15kn h za prijvoz se nemogu bas sjetit..lupus i klemm 15 i 16kn po satu..prijoz nisam imala..znaci kad sve zbrojis na nicem si..a pogotovo sto u zadnje navedenim firmama dobivas pola na racun(minimalac)a ostalo u koverti na ruke…i tako to..jadno al sta ces ..

Hmmmm,…
Lop ov a lop ovima je mjesto u zatvoru.Žalosno da radnik ima 2500kn a on “pokrao” milione.Uvijek se družio sa sumjivim tipovima.

Pa šta je tu čudno da je uredovao za,Galimca,Ljubasa…to je realnost za te domaće tvrtke…redarenja,čuvanja takvih preuzimanja i slično. Veliki poslovi ići će gigantu Securitasu poput zračne luke Pleso…čak ni Sokol Marić više neće moći takve objekte čuvati. Globalizacija na djelu a domaćima riskantni poslovi.

Hapšenje Klemma jučer je u talk showu ‘Bujici’ komentirao Klemmov (osobno ga je Klemm predložio) branitljski kandidat na hadezeovoj listi za EU parlament Ivica Tolić, pa kaže: – to je komunističko političko podmetanje poštenom branitelju i nastavak udara na braniteljsku populaciju… A cijela emisija, općenito je bila prožeta govorom mržnje.

josip-klemm-priveden-je-kako-bi-se-zastrasilo-njega-i-sve-druge-koji-su-nepocudni-aktualnoj-vlasti :

“Josip Klemm priveden je kako bi se zastrašilo njega i sve druge koji su nepoćudni aktualnoj vlasti.
Josip Klemm priveden je kako bi aktualna vlast – Linić, Josipović, Pusić, Milanović i ostali- poslali poruku
– ako se zalažeš za demokratsku, europsku Hrvatsku, kopat ćemo po tvojim poslovima sedam, deset, koliko god godina unatrag je potrebno, nešto ćemo ti napakirati, osudit ćemo te, oduzeti ti tvrtku, nastradat ćeš.”….

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljka-markic-josip-klemm-priveden-je-kako-bi-se-zastrasilo-njega-i-sve-druge-koji-su-nepocudni-aktualnoj-vlasti/740623.aspx [index.hr]

.

New Report

Close