Dižu se naftne trošarine i naknade za telekome

Naslovnica Forum Komentari članaka Dižu se naftne trošarine i naknade za telekome

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

nažalost opet ćemo sve to platiti mi mali ljudi, ali indikativno je da je prije par večeri na hrt-u objavljeno da neki telefonski operateri ne plaćaju nikakvu naknadu za korištenje telefonske kanalizacije lokalnim samoupravama. tijekom razgovora hrvatska priznata i poznata stručnjakinja iznijela je podatak da se radi o iznosima od nekoliko stotina miljuna kuna. razlog nesređenosti tog segmenta je u lošem zakonu i ugovoru sa pojedinim subjektima gdje nas vlada i pojedini ministri ne štite već nebulozno zakidaju umjesto da srede to stanje na doborbit svih nas. smatram da se to pitanje treba pod hitno riješiti pa tek onda sve ostalo što se nadovezuje na to.

Odlicna vijest. Sada je i u Austriji benzin jeftiniji(1,33 E/litri za Eurosuper 95). Svaka cast Linicu i kukurikavcima.Znaju i gotovo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

imat ćemo valjda najskuplji benzin u EU!?! to su znači rezultati vladinih reformi koje je neki dan najavio vrdoljak?! [emo_palacd]

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

Ma digli su cijene radi investicija u trazenje nafte i plina kojih imamo u izobilju u Jadranu. Cim pocme teci nafta i plin u potocima cijene plina i nafte ce biti manje nego u Venezueli. Sve ovo ima svoje razloge i dio je velikog plana 21. Je li tako Linicu,Vrdoljače,Grčiću i ostali magovi i gurui???

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

prošle godine pad investicija 60% , ove totalna bježanija , ovi i dioti mjenjaju pravila na tjednoj bazi .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close