Uhićen Josip Klemm zbog financijskih malverzacija

Naslovnica Forum Komentari članaka Uhićen Josip Klemm zbog financijskih malverzacija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Pohlepa je prirodna posljedica orijentacije na imanje. Pohlepnik, ma što bio sadržaj njegove pohlepe, nikada neće imati dovoljno ni biti zadovoljan. Svaka je pohlepa mentalna, makar je zadovoljavali tjelesnim putem – nema točke zasićenja, jer unutrašnja praznina, dosada, usamljenost i potištenost koj bi trebale prevladati ne mogu biti uklonjene zadovoljavanjem dotične pohlepe.” ~ Erich From, Imati ili biti

“Pohlepa je “rupa bez dna” koja iscrpljuje čovjeka u beskrajnom pokušaju da zadovolji svoje potrebe, bez konačnog zadovoljstva.” ~ Erich From, Bijeg od slobode (1941.)

Ma nemoguce, branitelj? To mu sigurno podmecu crveni kmeri…

mislim da je prije da su ga procesuiorali radi šamara koje je stisnuo aktualnoj političkoj postavi kod organizacije dočeka Ante Gotovine i zatim kod suorganizacije braniteljske povorke u Vukovaru a eventualne financijske malverzacije su poslužile kao dobar razlog

da je politici stvarno u interesu procesuirati i sankcionirati financijske malverzacije isisavanja tvrtki, onda bi se prvenstveno krenuli od samih sebe pošto svi oni oni sjede u nadzornim odborima državnih i javnih tvrtki koje su generator korupcije i isisavanja, te svih tvrtki koje su pristupile postupku predstečejnih nagodbi!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Josip Klemm, junak i heroj domovinskog rata, živa legenda. Samo jedno u nizu skretanja pozornosti sa katastrofalne situacije u državi od ove izdajničke vlsti. Drži se Josipe.

Sumnjivo uhićenje…on legalno zaradjuje milijunske iznose,ima najbrže rastuću tvrtku u toj branši a kao vrhunski i dokazani organizator aktualna vlast vidi ga kao prijetnju. Sumnjam da bi se upuštao u neke sumnjive radnje s obzirom da je pod povećalom aktualne vlasti i svih mogućih inspekcija.

Što je doživio u Hrvatskoj, da ga hapsi ona ista policija s kojom je obranio ovu zemlju. Što danas misle slavni zadarski poskoci, koji su vrleti Velebita zamjenili sa ogradama brodogradilišta i brane govna koja su se posakrivala “91, a danas štite lopove i mafiju od vlastitoga naroda. Ej, umorna zemljo ispačena….

Josip Klemm,ratni profiter,zaštitarska firma mu služi za pranje love.

Kako imaš obraza oblatit čovjeka pa makar i.ovako anonimno da je “ratni profiter” kad je svakome jasno da mu je ratni put besprijekoran!?! Čovjek je domoljub a čim si domoljub odmah si neprijatelj za medije i vlast..to govori koliko je iscasena vrhuška na vlasti.

Hmmm , domoljub! A zašto je varao i potkradao državu? Nije jedini tkzv domoljub koji je iza rata poharao državu. Dosta opasna tema ali kad tad če sve izači na vidjelo. Šta je mislio, ako se borio da ima beneficije uništavat RH ? …….

poruka je jasna. svi koji predstavljaju realnu opasnost aktualnoj vlasti mogu mogu biti gonjeni. to je uzrok pokretanja,a razlog lopovluk.geneza je:
“zaslužni” pojedinci dali su sami sebi za pravo da ih pripada nešto što po zakonu i moralu nemaju pravo. oni su uvjerenja da ih to pripada.zbog toga ne vide razloge za svoj kazneni progon.
sanader , vidošević su školski primjeri. nije problem što su ukrali, nego što drže da ih to pripada temeljem njihovih zasluga.samim time omogućili su aktualnoj vlasti da ih sankcionira selektivno, po potrebi. klemm (gotovina-vukovar)je u razmjerima lopovluka koji mu treba dokazati beznačajan.kao i dr babić (štrajk liječnika)za svoj status hrvi. u danom trenutku postali su prijetnja i mora ih se kazniti.
nitko od njih nije čist. kolo sreće se okreće.

klemm (gotovina-vukovar)je u razmjerima lopovluka koji mu treba dokazati beznačajan.kao i dr babić (štrajk liječnika)za svoj status hrvi. u danom trenutku postali su prijetnja i mora ih se kazniti.
nitko od njih nije čist. kolo sreće se okreće.

Zrno po zrno pogaca. Nisu te pokrali politicari, nego stotine tisuca takvih “domoljuba” kao gore spomenuti, oni su itekako znacajni cimbenik koji je doveo drzavu u ovu situaciju.

Vjerovali ili ne, svijet funkcionira po dobro uređenim prirodnim zakonima, po kojima što sijemo to žanjemo, tj. žanjemo samo ono što smo posijali. Dokle god smo i sami pohlepni, nailazit ćemo na ljude koji su izrazito pohlepni i njihova pohlepnost će se nepovoljno odraziti na naš život. To nam garantira spomenuti prirodni zakon kauzaliteta. Sve u životu ima svoje uzroke i posljedice. Često nam ti odnosi nisu poznati niti jasni, jer je razum preograničen da bi sve shvatio i uvidio. Osim toga razum je uvelike zamagljen raznim zabludama, predrasudama, predodžbama i drugim krivim uvjerenjima kao i destruktivnim emocijama. Važno je znati da je najbolji način da ne “žanjemo” pohlepu taj da ne “sijemo” pohlepu.

Tuđa pohlepa te neće više smetati niti utjecati na tvoj život ako je ukloniš iz svog osobnog karaktera. Kako smo prethodno naveli, tuđa pohlepa nas samo onda smeta kad je prisutna i u nama samima u prikrivenom obliku. Naša savjest nam ne dopušta da preko toga prijeđemo pa kad se nađemo u situaciji u kojoj možemo kao u ogledalu uvidjeti pogubnost nečije pohlepe, na to smo posebno osjetljivi. Ako smo savjesni i svjesni, uočavanje nečije pohlepe bi nam trebalo biti poticaj da i sebe preispitamo po tom pitanju i iz sebe uklonimo svaki tračak pohlepe. Stoga, neka ti svako očitovanje tuđe pohlepe u životu posluži kao ogledalo ili lekcija pa umjesto da se žališ, kritiziraš, ljutiš i slično, iskoristi to kao priliku za sagledavanje kvocijenta pohlepnosti u vlastitom karakteru i za osobno oslobađanje od pohlepe.

Pričete bezveze. Svatko od vas zna bar nekoliko njih koji su se debelo obogatili na kojekakvim poslovima, najviše ako krenamo od lokalnih šerifa. Pa najbogatiji ljudi u svim malim općinama su gradonačelnici i par njih oko njega. U Hrvatskoj se sustav vrijednosti totalno urušio, sad je popularno biti u zatvoru par mjeseci. Pa gledajući sa moralne strane, u kojoj bi normalnoj zemlji Čačić igrao golf u zatvoru i najavio osnivanje stranke kada izađe van? Šuti i trpi je postalo Hrvatsko pravilo, a niti jedan branitelj se nije za to borio.

Josipe, Josipe, uspio si i ti obljutaviti

New Report

Close