Nakon smjene 100 menadžera, HT-u predstoji reorganizacija

Naslovnica Forum Komentari članaka Nakon smjene 100 menadžera, HT-u predstoji reorganizacija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prihodi drastično padaju a apetiti Švaba ne padaju…tko će to platiti nego hrvatski djelatnici od vrha do dna. A i dalje “bezobrazno visoki profiti” nisu namijenjeni za Zagreb nego za Bonn,valjda bi sindikatliji to.trebalo biti jasno

to samo govori kako ht nije tvrtka na slobodnom tržištu, nego je riječ o oligopolistu – koja bi uopće tvrtka na tržištu mogla trpjeti 100 menadžera od kojih nema nikakve koristi?

godinama im udio tržišta pada. kvaliteta isto.
ko su ih mali načeli, i to jako, to znači ssamo jedno-HT nije više veliki pa mu shodno tome ne treba niti velika skupipna menađera.
a slažem se da će radnici naje…ti dvostruko. to je uvijek tako u modernoj demokraciji zvanoj kapitalizam.

Da, tako je to u kapitalizmu. HT-u se smanjuje udio na tržištu pa mu je potrebno i manje menadžera. Profit je stvar s kojom raspolaže vlasnik (DT), a ne radnici i sindikati. HoTo-toranj se prazni pa će u središtu grada danom biti više parkirnih mjesta; no taj mali problem ZGH rješava proširenjem parkirne zone u druge dijelove grada.

Novi direktor je pekao zanat kod Tode i u TDR .Tamo se nije dalo ništa naučiti.Moraće švaba davati upute kao i Mudrome

Na određenim telekom. sustavima više neznaju podesiti ni tarifu prema tarifnom pravilniku, otpustili su sve dobre stručnjake , a ostali im samo tzv.menadžeri.

New Report

Close