Mlinarski biznis Agrokorova Belja i PIK Vinkovaca preuzima Granolio

Naslovnica Forum Komentari članaka Mlinarski biznis Agrokorova Belja i PIK Vinkovaca preuzima Granolio

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve što Todo proda su njemu periferni poslovi i to još masno naplati…Beljetrans,Juicy,konzerve PiKa..pa sad ovo…su njemu zadnje rupe na sviralu a utrzio je na tim poslovima desetke milijuna eura od naivnih domaćih firmi. Neće on sigurno prodat Jamnicu ili PiK…prodaje niskoprofitne poslove u koje treba uložit ogromne novce. Pametno

Mozda su to njemu zadnje rupe na sviralu, al ovi iz Granolia nisu budale. Ako sto vrijedi onda je to mlinaraki posao. Pa pogledaj samo kakav to povrat osigurava Cakoveckim mlinovima iz godine u godinu.

Toda je u ozbiljnim problemima trenutno, vidi se po svim nedavnim aktivnostima i nisam siguran da zna sto radi, a vrijeme ce tek pokazati hoce li isti kulminirati u skoroj buducnosti.

Njemu treba kes, a nitko nista ne kupuje, osim ovih relativno “sitnih” dilova. Da moze postici iole pristojnu cijenu, rijesio bi se on Zvijezde, Leda ili PIK-a taj cas.

Svaki poduzetnik u Hrvatskoj a i inozemstvu volio bi biti u ‘ozbiljnim problemima’ poput njega…nema on većih problema a normalno da je operacija Mercator itekako zahtjevna. Ovo i.nisu baš sitni dilovi jer on ništa ne daje jeftino…gospoda su se itekako isprsila i zakreditirala da to kupe…samo ono.objavljeno za Juicy Stanic grupa platila je golemih 45 milijuna eura!!! To su priče koje se pričaju godinama da bi on prodao Ledo ili PiK….a nijedan domaći poduzetnik ne bi ni.mogao to kupit jer ako je za Juicy dobio 45 mil onda Ledo ili PiK vrijede po 500 mil eura…..

Je, bas Juicy vrijedi pogotovo bez police u Konzumu odnosno novom Konzum-Mercatoru. To je bila samo igra za javnost da Zaba iskreditira tih 300-tinjak milijuna Jamnici za kolateral prema novim kreditorima. Da su mogli, prodali bi oni to i za 5 milijardi dolara samo kad bi to bilo moguce. Zalog su brand i polica, Stanic je maneken, a Toda zeljan keša ko Sahara kise.

Vrijede PIK i ledo i 800 milijardi, al ne u ovom zivotu, a ni ovom svemiru.[emo_vrtimise]

Još malo će gospodin Todorić prodati neke firme i za jednu (1 kn).

Bar će biti na nuli.

Ipak je CASH zakon.[emo_palacd]

[b]black magic[/b]

Ajde evo vam primjer jednom slučajno sam sa Italijanima bio na pikniku ,naime bili su začuđeni kvalitetom brašna i pršuta normalno da se ovim ljudima s Sicilije mora dokazat sa čime raspolažemo e sad sa eko svinjom koja jede žir u Vinkovačkim šumama (okolica) sa brašnom koje prepoznaju majstori kuhinja Talijani,,,,međutim kod nas nema specijalnih stručnjaka koji mogu sve to obuhvatit ili plasirat ,,ali nas 3 poljoprivrednih tehničara smo im dočarali RH proizvode e sad još spojite malo Lov i Hr more ,,,Rh zarađuje minimum na turizmu,siguran sam da možemo 5 puta više zaradit ,,ali pojedinci koče i povlače ručne .

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close