Vlada izigrala Hrvatski telekom, Vipnet i Tele2?

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada izigrala Hrvatski telekom, Vipnet i Tele2?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa nisu investitori blesavi , ni domaći a ni strani da ulažu u državu koja ima najveće poreze na svijetu i gdje se novi porezi izmišljaju svakodnevno , neki čak i retroaktivno.

.

Uvijek kada mislim da me više ne mogu iznenaditi svojim činjenjem ili nečinjenjem… opet uspiju.

Čudi me samo da smo tek deseti na listi najgorih ekonomija. Valjda nas turizam malo izvlači jer inače obzirom da nikakvih ulaganja nema nema niti neke perspektive da će biti bolje.

Jadni mladi ljudi (uz postale) koji su tek u procesu traženja posla…

nas vlade varaju 25 godinu pa nikom ništa. baš me zabrinula ova vijest. ne mogu jesti, piti i spavati.

nas vlade varaju 25 godinu pa nikom ništa. baš me zabrinula ova vijest. ne mogu jesti, piti i spavati.


@autolik
,

a prije 1990. nas vlade nisu varale ?

.

moje pamćenje ne seže tako daleko jer sam tada bio mali. ne interesira me vrijeme prije mene.ali kad je već bilo tako krenimo računati od stoljeća sedmog.

U čemu je problem??? Ako operateri ne mogu poštovati europske direktive i zakone neka zatvore butigu!!!! Kao i svi ostali. Dosta su ziobljali sve ove godine a T-com dobio svu infrastrukturu badava. Gdje su uplate građana od 2000 maraka za priključke i izgradnju infrastrukture???? U Mudrinićevoj plaći![emo_smijeh]
Taki i tako imamo najskuplje usluge!!!

Ozbiljna osoba ne izigrava dogovore. Ozbiljnja drzava…dovrsite sami

Država uzimajući telekomima opet uzima građanima, jer će telekomi nastojati ovaj trošak prebaciti korisnicima a to je dodatnih 100 kn po korisniku godišnje.
Umjesto da imamo sve bolje i povoljnije usluge, bit će sve gore i skuplje.
Država će nastojati u svim granama privrede uzimati barem 50% kao u cijeni goriva, a onda će baljezgati o poduzetnicima koji ne ulažu u razvoj.
Ako ti netko uzima ili želi uzeti 50%, onda je to gore od mafije jer i ona je imala manji postotak a nudila je puno više (uništavala konkurenciju, osiguravala klijente i tržište,…)

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Slavek se odlučio zaklati ovcu umjesto redovitog šišanja.Moja preporuka je kupi još i gajbu piva,pa nakon toga, po onoj narodnoj,ko živ ko mrtav

Da sad su ih izigrali ……a nas već plačkaju od 1990,,,,Eu je jasno dao pravila,,,e sad bi neki stranci opet izvlačili dobit ,,,zamisli te nekad smo dial-up plačali 1000kn ,a da ne pričam o GB jednom prilikom za 1gb prekoračenja platio sam 1500kn iako po EU direktivi Vip to nije smio učinit,,,ali mi nismo tada bili u Eu.Da n[emo_namigusa]epričam da je napolju od 19 EURA INTERNET 3X BRŽI NEGO KODNAS + telefon,,,,

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close