Plaća majka, plaća otac, kredit, režije, hrana… Sjednite i pišite

Naslovnica Forum Komentari članaka Plaća majka, plaća otac, kredit, režije, hrana… Sjednite i pišite

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ma zamislite prosječni hrvati imaju prihode 18000 kuna u kućanstvu
što me podsjeća na pismu ” bolje živim nego ministar” od M.Grdovića haha ,pa da ljudi imaju toliko najmanje bi vodili troškove rashoda, ne bi trčali po akcijama i secend hand shopovima i po kontejnerima

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

Plaća 8.000 kn, kredit za stan (CHF) 4.000 kuna, klinac 700 kn vrtić, žena nezaposlena… pa odi ti onda zbrajaj… i neka mi samo jedan od dežurnih dužebrižnika predloži da se odselim nazad roditeljima jer je kupovina stana na kredit “glupo”.


Plaća 8.000 kn, kredit za stan (CHF) 4.000 kuna, klinac 700 kn vrtić, žena nezaposlena… pa odi ti onda zbrajaj… i neka mi samo jedan od dežurnih dužebrižnika predloži da se odselim nazad roditeljima jer je kupovina stana na kredit “glupo”.

Kupovina stana na kredit je “glupa”, pogotovo ako ti je rata duplo veca nego sto bi te kostao najam za taj isti stan!! “Glupo” je gomilati pasivu u zivotu (nezaposlena zena, dijete, stan, auto) i ocekivati da te drustvo zali!! I kad ti je zena nezaposlena, zasto placati vrtic 700kn ako je ona slobodna cijeli dan? Ali komocija i razlog da izigravas zrtvu, nema cijenu…

@fantom… ne ocekujem da me itko zali, samo ukazujem na trivijalnost clanka. A sto se ostalog tice: da, krivim drzavu sto mi je zena nezaposlena, a da imas djece znao bi da vrtic ima i drugu ulogu osim skladistenja djece.

Za sreću obitelji je najvažnije trošiti samo onoliko koliko zaradite ili manje.

.



@fantom
… ne ocekujem da me itko zali, samo ukazujem na trivijalnost clanka. A sto se ostalog tice: da, krivim drzavu sto mi je zena nezaposlena, a da imas djece znao bi da vrtic ima i drugu ulogu osim skladistenja djece.

Ima 1 000 000 hektara neobradjene zemlje a trgovinski deficit u razmjeni poljoprivrednih proizvoda je preko 2 milijarde kuna. Motika kosta mozda 50ak kuna, kupi zeni motiku i nek ide radit. Ili joj je to mozda ispod casti?


….Ima 1 000 000 hektara neobradjene zemlje a trgovinski deficit u razmjeni poljoprivrednih proizvoda je preko 2 milijarde kuna. Motika kosta mozda 50ak kuna, kupi zeni motiku i nek ide radit. Ili joj je to mozda ispod casti?

“Genijalan” komentar. Stvarno me forumasi poslovnog uvijek iznenade sa svojom investitorskom genijalnoscu. Sto mu nisi napisa da kupi kutiju golduna i posalje zenu na štajgu. Potreban joj je manji početni kapital,a povrat na investiciju je daleko bolji. A o motici isto nemas pojma(vjerujem da je nikada nisi ni drzao u ruci) jer za 50 kuna ne mozes kupit ni pola držala od motike kad smo vec kod toga.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


. A o motici isto nemas pojma(vjerujem da je nikada nisi ni drzao u ruci) jer za 50 kuna ne mozes kupit ni pola držala od motike kad smo vec kod toga.

Vaš link …[/url]

52.38 Kn 🙂

Da citas izvjestaje MMF-a znao bi da cijene motika padaju. Predvidja se da ce slijedece godine biti 1.5% jeftinije.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@Twixer

A čuj ne znam previše o motikama,ali ipak dovoljno da vidim da s ovom ne bi uskopao nista ili gotovo nista jer navedeni alat nije spreman za upotrebu iz razloga sto je nepotpun(fali mu drzalo). Kad je ovaj alat potpun tj drzalo i motika tada imas poluautomatski alat visokih perfomansi tim vise ako imas kvalitetnog i iskusnog operatera. Interesira me hoces li ovu motiku na linku nataknit na svoje međunožno drzalo ili ces je koristiti samo iz ležećeg položaja jer u tom slucaju produktivnost i nece biti nesto?? A ja i dalje stojim iza toga da je cijena dobrog drzala 100 kuna. Odi na kakav stočni sajam pa provjeri ili pitaj kojeg Vlaja.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@Frankie

Opcepoznata je vasa dalmatinska radisnost. Bolje prodat 1 drzalo po 1000kn nego 50 po 20kn.
Vaš link …

Ne samo radisnost vec i pamet. Nismo toliko bogati da kupujemo jeftine stvari.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close