Gradnja koja bi razveselila Juru Radića

Naslovnica Forum Komentari članaka Gradnja koja bi razveselila Juru Radića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dolazi i drugi Rus dokapitalizirati IGH. Ja mislim da su ušli da očiste firmu. Isti ljudi isti scenarij. To su napravili s prvim Rusom, to sada rade i s drugim. Dovoljno je pogledati izgubljene dvije godine. Što se učinilo od prošle dokapitalizacije.

Rusima naravno nije stalo do Jure ali oni su si međusobno potrebni. Dioničari su nužno zlo koje s lakoćom odstranjuju. Riješili su se dijela duga i idu dalje.

S kojom lakoćom su prešli vjerovnike kojima su podijelili dionice po 400 koje sad Rus upisuje po 190. U međuvremenu nisu im pustili ni da ih pokušaju prodati. Gdje je sad Veniamin Mezhibovskiy, gdje je Vlado

Čović? Zašto nitko ne napravi intervju s ovim poduzetnicima, investitorima, i najavi velebne planove. Što je bilo s njihovim novcima koje su ‘uložili’. U javnosti se pojavljuje tek Jure Radić koji bi kao gradio Pelješki most i ‘tako ostao upamćen.’

Njegove kolege s kojima je do jučer radio u IGH sada u novosnovanom TEMPUS-u grade mostove u Rusiji. “Tako je u raznim fazama gradnje šest njihovih projekta mostova u Moskvi. U Tempusu posebno ističu veliki most dužine 600 metara i širine 40 metara na jednoj od najprometnijih lokacija u Moskvi, a čija ukupna vrijednost je 40 milijuna eura.”

Iz Zagreba projektirali most u Moskvi vrijedan 40 milijuna eura

U Tempusu su iz ničeg u dvije godine napravili kompaniju i rade u Rusiji. Jure to ne može ni s ruskim biznismenima i svojom referencom najuspješnijega mostograditelja u Hrvata. Bojim se da će on ipak biti upamćen po nečem drugom, a ne titulama koje si pokušava sam nadjenuti.

Posebno je interesantno što se vidi u ovom tekstu kako bi vršio politički pritisak “da spriječim dosadašnju praksu da se raspisuju natječaji po kojima hrvatske tvrtke moraju u konzorcije uzimati razne inozemne kompanije.”

Gospodin stvarno gubi kompas. Očito bez “političkog pritiska” ne može do posla. A koliko je IGH hrvatska kompanija nakon ulaska Rusa to samo znaju oni koji su ih i doveli.

Hvaljen Isus i Marija!

fala ti jure sto godina, sjeba si dioničare

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

New Report

Close