EU priprema ekonomske sankcije Rusiji

Naslovnica Forum Komentari članaka EU priprema ekonomske sankcije Rusiji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jadna je demokratska budućnost EU ako nas EU birokrati (premijeri 28 zemalja) budu vodili: bez pitanja svog naroda (na referendumu) o važnim odlukama, kao u slučaju Ukrajine? Prvo donesu odluku o pridruživanju Ukrajine EU, a zatim s demonstrantima sruše ukrajinsku Vladu jer je ona bila protiv toga. Pa onda po nalogu SAD –a hoće uvesti sankcije Rusiji jer je pristala republiku Kijev primiti u svoju asocijaciju!
Međunarodno pravo jamči pravo na samoopredjeljenje: i to ni jedan ukrajinski ili talijanski Ustav ne može takvu referendumsku odluku o eventualnoj secesiji neke pokrajine ili republike suspendirati!

Europski čelnici dodali su još 12 ljudi na popis osoba kojima je zamrznuta imovina zbog njihove uloge u ruskom preuzimanju Krima, a započeli su i pripreme za ekonomske sankcije Rusiji….

Rusi su se u’srali od straha.
A šta će biti ako Rusi zatvore dovod plina ?
Veći dio EU će krepati od hladnoće.
Ne i bogata plinom Hrvatska .

.

Nije dugo prošlo od vremena kad je Hrvatska imala plina za još nekoliko dana. Onda je uletila Njemačka i spasila nas ali što će biti ako i oni zbog svoje sulude politike u vezi Ukrajine budu na rezervi sljedeće zime. Ne bi bilo loše tijekom ljeta pregledavati cijene grijalica u shoping centrima.[emo_namigusa]

New Report

Close