Ukrajini treba suvremeni Marshallov plan, Njemačka treba odigrati ulogu SAD-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Ukrajini treba suvremeni Marshallov plan, Njemačka treba odigrati ulogu SAD-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

gluposti koje ovdje pišu niže su od agresivne hladnoratovske propagande.

znači ako skupina muškaraca zauzme livade oko bijele kuće, napadne policiju i istjera g. obamu iz ureda, te postavi “svojeg” predsjednika, g. soroš će smatrati da je to jedan veliki pozitivni napredak u sad?

naravno, u washingtonu se to ne može dogoditi jer policija puca na sumnjivce prije nego priđu bijeloj kući, prošle godine su čini mi se bila dva takva slučaja.

niti podržavam janukovića i njegove pogrešne poteze, ali isto tako ne podržavam ni drugu stranu, koja nije ništa bolja. no vansjka politika sad-a je zastrašujuća, nikakvih pravila ,vrijednosti i prinicipa, podržavaju što i kako im se sviđa po svojim trenutnim interesima mimo bilo kakvog reda i poretka. jednom će podržati ulicu koja smijeni legalno izabranog predsjednika, drugi put će podržati ma kako nasilno suzbijanje prosvjeda ako je predsjednik njima po volji.

Amerikanci desetljećima podržavaju diktatorski režim u Saudijskoj arabiji, od tamo nećete čuti o prosvjedima jer se puca na ulici. Taj režim se i naoružava od strane Amerikanaca a naravno sve za naftu. Pa nije Osama iz prazne mržnje organizirao Al-Q. Amerikanci stoje iza svih tih “revolucija” jer otvoreno naoružavaju i medijski napumpavaju scenarij kako bi došli i spasili narod od raznih diktatora. [emo_smijeh]

Njemačka se dala uvući u prljavu igru, a posljedice svoje naivne politike (ako se nešto radikalno ne promijeni) će vidjeti u narednim mjesecima. Masakriranje DAX-a je već danas počelo.

ajde šta kenjate po amerima? da nije njih, travu bi pasli, a ovdje bi bila nekakva monarhija čiji bi mi bili podanici. o vlastitim stanovima i autima mogli bi samo sanjati.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close