Tvrtkama i građanima na vodi uzeto pola milijarde kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Tvrtkama i građanima na vodi uzeto pola milijarde kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo nije normalno pa već su nas ogolili do kosti ma do srži. Pitam se gdje su kune koje su pokradene unazad 20 godina od samostalnosti Hrvatske. Što je s privatizacijom i pretvorbom a što je s offšor računima za koje je bivši predsjednik Mesić najavljivao da će se novac s istih vratiti u Hrvatsku. Neka vrate novac i neka puste više ovaj napaćeni narod da diše. Vidite što nam čine iz dana u dan a bili smo svi tako optimistićni u vezi blagostanja i dobrog života u Lijepoj Našoj.

Kune su se razbjezale po svijetu. Nemo’s 20g dizat kredite da bi kupovao uvozne aute i ocekivati da se nece razbjezati.

“U samo 14 godina, 1999.-2012., uvezli smo roba za 195 milijardi eura, a izvezli za svega 103. Neto smo uvezli, tj. platili strancima više nego oni nama, 92 milijarde eura.”

kako nas legalno pljačkaju, sramota nad sramotama!
prije izbora kleli su se u plan21 i smanjenje poreza, a nikad u povijesti nismo imali gore porezno opterećenje građanstva!!!!!!!!!!!

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Može li mi netko objasniti čemu služi PDV ako ćemo svaku investiciju (i to onu nekonkretnu) plaćati kao dodatni porez?

kako je vlada “kreativna” kad narodu treba uzeti novce [emo_mrgud]

kukurikavci neće nakon ove vlade doći na vlast 20 godina koliko ih je milanović uništio i ogadio u narodu.

šta smo mi bogu skrivili da imamo ovakve na vlasti.pa jeste vidjeli ministra poljuprivrede ,izgleda kao Joga iz ratova zvijezda .

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Ukratko laži i obmane. Od travnja vodna naknada za korištenje voda povećava se za 1,5 kunu, točnije diže se s 1,35 na 2,85 kuna po kubiku.
Više nego dvostrukim povećanjem tog nameta državnoj tvrtki Hrvatskim vodama omogućit će se dodatni prihod do konca godine u visini od oko 360 milijuna kuna. Vlada mora naći neki drugi način da se osiguraju sredstva Hrvatskim vodama za nove projekte, ali bez da se za to stavlja dodatan teret poduzetnicima i građanima. Ako ovakve cijene imamo s vodom, koje u Hrvatskoj ima u izobilju, ne “drži vodu” ona ministrova od neki dan da smo mala Norveška, prije Danko Bananko država. Toliko i Hvala.

HCOIE

…poručuju iz HUP-a i ne čine ništa! Jel taj HUP neka informativna agencija ili skup sam sebi bitan!? A narod po običaju guta (čitaj: gl.up)……..

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Neka se ovaj narod više nauči da je voda skupa .

Šta oni misle ?

Da voda s neba pada ?

http://webcafe.net.hr/forwarduse/komnetar/inner.html?select=201401250034503

.

New Report

Close