Pročitajte otvoreno pismo koje je Vladimir Gredelj poslao Veleposlanstvu SR Njemačke u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Pročitajte otvoreno pismo koje je Vladimir Gredelj poslao Veleposlanstvu SR Njemačke u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tužibaba!

Ja sam za Perkovićevo izručenje, ali Njemačka nije izručivala pravomoćno osuđene naciste (Nizozemska, Danska) i zadnja je koja bi trebala dijeliti lekcije.

Tipično za Hrvate, uvijek saginju glavu!

Gredelj je isparavan a ovaj članak je prevara pošto je u naslovu napisano da se radi o otvorenom pismu dok se jasno vidi da se radi samo o molbi za prijem.

Tko stoji iza svih tih događaja ?

http://www.vecernji.hr/felix/2014-01-18?close_url=/ [vecernji.hr]

.

Gredelj je budaletina, a ovaj potez mu je nevjerojatno jadan, u rangu “Dragi barba Luka” pisma. Ne znam je li potpuno pošandrcao (nije mu ovo prvi javni ispad) ili pokušava na vrijeme osigurati nekakav položaj nakon eventualnog povratka HDZ-a na vlast.

Zločine koje je počinila Udba svakako treba istražiti i bilo bi dobro promijeniti Ustav kako bi se spriječila zastara (na taj način mogli smo spriječiti i ovaj cirkus sa sudbenom vlašću za koju je vrlo upitno koliko je dorasla problemima u kojima se nalazimo – činjenica da i opet imamo mogućnosti raznoraznih tumačenja zakona trebala bi nas sve prestraviti jer ispada da ni 20+ godina nakon stvaranja države nemamo mehanizme koji bi mogli spriječiti samovoljne interpretacije zakona; siguran sam da nam većini na pamet pada jedan dugovječni i istaknuti političar koji je u stanju bilo koji zakon tumačiti kako god mu u nekom trenutku odgovara). Procese možemo provesti i sami, u Hrvatskoj, ne vidim zašto bi se trebali miriti s vječnom ulogom loših đaka kojima netko drugi treba pokazivati kako se što radi.

Tko je koliko ispravan je dvojbeno jer je i sva sudbena vlast u RH korumpirana ili tukci. koji sjede došli po političkoj odluci i ne vidim nikakve promjene za 20 godina ….treba izumrijet cila garnitura tih suvišnih smetala ….
Grdelj se ograđuje jer mu je to posao a ne što ima ili nema svoj stav u svezi ” Perković” ….iluzorno je i očekivati drugačije jer PRAVO I PRAVDA SU DVA RAZLIČITA POJMA….
Još nešto …dok se mi nadmudrujemo oko ovog , što li skrivaju pod tepih ??? …a ti narode , evo vam kost pa se svađajte dok mi KRADEMO I KRADEMO I KRADEMO …..

New Report

Close