Udruga malih dioničara Badela šokirana

Naslovnica Forum Komentari članaka Udruga malih dioničara Badela šokirana

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

mala stranka za velike afere? [emo_zacudjen]

je, pravi su se javili. Sta nije u toj udtuzi glavni perkovic koji je i doveo badel tu gdje je?

Horda Naprednih Smutljivaca unište kaj god taknu! PU se dokazao i u Centar banci…..

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Tko god da je u NO ili upravi Badela, bolja je opcija od Perkovića! Pa taj lik je grobar Badela, a još ima obraza prozivati i servirati konstruirane laži. Tužno je da takav pamflet dobije medijski prostor!

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti i bez izmjena:

“Naime, povodom ozbiljnih optužbi da iza uništavanja Imunološkog zavoda, zbog nekretnina, stoji Hrvatska narodna stranka, iz HNS-a je u medije plasirano priopćenje da HNS ne upravlja nijednom tvrtkom u vlasništvu države.
Navedena izjava je notorna neistina i pokušaj da se HNS izvuče iz stečajnih afera u kojima stranka sudjeluje prema Čačićevoj strategiji već dulji niz godina.
Zbog nekretina tako su uništene ili se pokušavaju uništiti tvrtke kao što su:
Kamensko,
DTR,
RIZ,
Badel 1862,
Gredelj…

Upravo je u tvrtki Badel 1862 d.d. imenovan kompletan HNS-ovski Nadzorni odbor i koji su od proteklih parlamentarnih izbora do danas doveli jednu od najstarijih zagrebačkih i hrvatskih tvrtki pred sam stečaj, gomilajući nepotrebne gubitke i neplaćajući obaveze prema državi.
HNS je u Badelu 1862 imenovao 4 stranačka člana (Iličić, Hristov, Pergl, Štefančić) kao i predsjednika Uprave, Čačićevog prijatelja IvuMarkotića.

O nelegalnom imenovanju članova u NO Badela 1862 očitovala se Udruga Badel – Badelovcima još 2012. godine, u pismu Vladi i nadležnim ministarstvima, o čemu postoji dokument kojeg prilažemo ovom priopćenju.

Objavom neistina i dezinformacija o HNS-ovom kadroviranju nadzornih odbora, ova stranka pokušava spasiti svoj imidž i zaštititi vrh stranke i svoje članove od odgovornosti i javne osude.”


GDJE JE DOKUMENT KOJI SU PRILOŽILI ?

.

i HNS je “štokiran”

HNS je najugoslovenskija stranka koja postoji. Hrvatske firme im stoje na putu do ekonomske nemoći Hrvatske zemlje pa ju ubrzano upropaštavaju. Nažalost, pred ciljem su…

HNS je najugoslovenskija stranka koja postoji. Hrvatske firme im stoje na putu do ekonomske nemoći Hrvatske zemlje pa ju ubrzano upropaštavaju. Nažalost, pred ciljem su…

USPON HNS-ovog Radimira Čačića :

http://online-press.hr/uspon_radimira_cacica_90ih.html [online-press.hr]

.

New Report

Close