Banke neće otpisivati 30 mlrd. kn loših kredita

Naslovnica Forum Komentari članaka Banke neće otpisivati 30 mlrd. kn loših kredita

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A zašto bi otpisivali kad država dozvoljava da DERU građane!????[emo_smijeh]

Ja sam ovca…..beeeee
Ti si ovca……beeeee
On je ovca……beeeee
Ono je ovca…..beeeee
Mi smo ovce…..beeeee
Vi ste ovce…..beeeee
Oni su ovce…..beeeee…..= hrvatski narod
Lijepe ovčice spremne ste za doživotno šišanje,….beeeee

Ali, ako bude privatna provizijica, moglo bi se razmisliti o tome?

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

‘biga, on baš u svakom aspektu pokušavaju perverzni hdz-ov sustav još više ojačati u svojim najmračnijim aspektima – banke su i do sada bile izvan kontrole i iznad zakona, a sad im se daje još jedna diskrecija.

već elementarni zdrav razum govori da se to može koristiti samo za daljnje lihvarenje, a da tu nema ama baš nikakvog javnog interesa.

priča o tome kako tvrtke imaju bolje kolaterale od građana notorna je glupost. nekretnina je nekretnina, i u ugušenoj ekonomiji nitko neće kupovati poslovne zgrade i skladišta, kao ni stanove, jer naprosto nitko ne posluje, ekonomija nestaje.

jedini, apsolutno jedini način da se popravi kvaliteta kolaterala je da se pokrene industrija, a to neće ići bez radikalne rekonstrukcije pravosuđa i masovnog raspuštanja činovništva.

i sdp kao i hdz nisu zabili glavu u pijesak, nego su se naglavačke zagnjurili u pijesak do gležnjeva, a tu je i “treći put” nikice gabrića koji već ponavlja one najgore budalaštine o turizmu kao pokretaču ekonomije.

koliko treba imati iq pa povezati dva i dva? turizam nam je po statičnim pokazateljima na povijesnim vrhuncima, pa zašto je onda ekonomija na povijesnom dnu? sad bi nas spasio jedan “četvrti put”, gdje bi recept bio da se sve poslovne i stambene zgrade iz kolaterale pretvore u apartmane i rentaju turistima po bagatelnim cijenama. smjestiti turiste-mazohiste u nebodere, isključiti liftove, i onda im naplaćivati prolaz kat po kat, ima da zaposlimo cijelo neradno pučanstvo, da svi malo rade a super žive.

New Report

Close