Dizajneri ‘oprali’ MUP zbog novih registracija: ‘Ne zadovoljavaju ni osnovne standarde!’

Naslovnica Forum Komentari članaka Dizajneri ‘oprali’ MUP zbog novih registracija: ‘Ne zadovoljavaju ni osnovne standarde!’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da i od ovog nebi pravili problem uzmimo primjer tablice iz Velike Britanije ako je njima dobra što nebi bila i nama.
S poštovanjem

Koji tenkre smatra da “dizajnersko društvo” mora odlučiti o izgledu registracijskih tablica???!!
Kao prvo i osnovno, to nije novac da netko određuje “sigurnosne” standarde (što u ovoj priči uopće nije uvjet).
Kao drugo i NE TOLIKO NEBITNO, pa valjda sugrađani, odnosno “vlasnici automobila” su oni koji moraju odlučiti o tome kakvu nakaradu žele staviti na svog kućnog limenog ljubimca…
Pa tako se ne mogu složiti s ovim člankom koji nema veze sa zdravom pameću!!!
Zašto bi meni netko trebao uvjetovati da stavim nakaradu od registracije na svoj naprimjer: mercedes-sl-roadster-350-automatik ???!!!
Hajde zamislite da netko u “naše” ime odluči o nekoj nakaradi koju moram staviti na čistokrvno-limeno savršenstvo zato što je neki ćoravi m a j m u n odlučio u “naše” ime kako će izgledati tablica i to samo zato što se, eto OOOOON naziva nekakvim hohštaplerskim nazovi “stručnjakom” od “dizajnera!!!!

Meni je fora da će se o prometnim tablicama voditi javna rasprava 30 dana a za promjene Ustava je predviđeno 7 dana za raspravu?


Meni je fora da će se o prometnim tablicama voditi javna rasprava 30 dana a za promjene Ustava je predviđeno 7 dana za raspravu?
¸

uze mi riječ iz usta[emo_palacg]

pepe7

Alkemik prilicno sam siguran da ti nemas taj auto koji si naveo a niti neki slicni jer ovo sto si ti nadrobio u svom postu nema veze sa zdravom pamecu a tako bedast covjek nemere imat takav auto. Ovo kaj je MUP stavio na stol pa na raspravu je neki pubertetlija valjda nacrcko doma na kompu za 5 minuta samo je na kao drugacju tablicu razmjestio malo te brojeve. Cisti amaterizam i debilizam nam vodi ovu drzavu a kreteni kao ti ju birate. Zato nam i je sve u banani kad ima previse glupih koji misle da su Bogom dani. Bolje ti je bilo da si sutio jer ovak si ispao totalni laik i uso u raspravu o kojoj nemas tri blage a ponasas se ko da si popio pamet svijeta. Daj se radije informiraj drugi puta nego pocnes bubat gluposti.

To su radili isti oni MUP-ovi stručnjaci koji su se godinama predomišljali hoće li naljepnica od tehničkog pregleda biti izvana ili iznutra

New Report

Close