Oprez! Svi ‘citiraju’ graf koji je ‘spržio’ Newtona

Naslovnica Forum Komentari članaka Oprez! Svi ‘citiraju’ graf koji je ‘spržio’ Newtona

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

što se tiče TK mogu samo konstatirati da razmišljaš na ovaj način: kog su zmije klale i smotanog užeta se boji. a u vezi nekretnina uskoro ćeš imati vladinu ponudu za iznajmljivanje ne prodanih stanova cca 2000 komada + još 600 u njenim vlasništvu po 20 i kusur kn za kvadrat.

who dares, wins

Birtiću i Vas je isti taj graf već “spržio”. Izašli ste iz dionica i sada je teško gledati kako nastavljaju daljni rast. Za razliku od Newtona, Vi se nemojte vraćati barem još iduće 2-3 godine. Lp!

Osobno se nadam da ce napokon donijeti zakon o porezu na nekretnine. Da se napokon uvede red na trziste. Ovako imas u centru grada kuce u kojima stanuju jedino stakori, a vlasnk (ili vlasnici) sanjaju o 2000 eura/m2.

Newtona su spržile aflikacije između polja 5 (burza) i polja 2 (novac)

http://www.astrotheme.com/astrology/Isaac_Newton

Ne znam kolko se kužiš u Astologiju, ali je ovdje razvidno da Saturn i Jupiter u 5. polju, polju burze, su u nepovoljnom aspektu (kvadratu) s Merkurom u 2..polju, polju novca. Bilo je neminovno da izgubi novac na burzi.

Gledaj ovaj aspekt, 5. polje, polje burze, u Ribama, vladar Neptun, otišao u 2. polje polje novca, radi kvadrate na Pluton i Veneru.
S takvom konstalacijom morao je izgubiti novac na burzi.

http://www.astro.com/astro-databank/Newton,_Sir_Isaac

@verdi, bananarama: ma, samo sam – savjet ne trazim, niti bih ga dao – krajnje konzervativan. samo jos od histerije zazirem vise od rizika [emo_smijesak]

prodao sam viro.
prodao sam dio dukata, ali nesto manje od pola drzim.
drzim vupik.
drzim i herbalife.
hoteli baska su delistirani, ali su u tri dividende, pamtim li dobro, vratili 70 posto ulozenog, tako da sumnjam da bih prodao i da…

za razliku od newtona, i sebe s pocetaka, nastojim kupiti toliko jeftino, investirati, ne spekulirati, tako da mi pad indeksa uopce ne bi smetao. kao sto me nije smetala setnja hlf s 28 na 73, pa na 24, pa na 77…

savjet ne trazim, niti bih ga dao, ravnodusan sam prema padu, rastu i flatu

www.knjigara.com

New Report

Close