Stazić: Željka Markić djecu bi trpala u kamione i vodila u Jasenovac

Naslovnica Forum Komentari članaka Stazić: Željka Markić djecu bi trpala u kamione i vodila u Jasenovac

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Očekujem da ova Markićka i njezina Udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednoroditeljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu.”

Koliko vidim, ovo su sve NJEGOVE misli i insuacije a ne njene. ON je taj bolesnik. Još jedan iz kategorije gnojidbe zemlje…

šokiran sam, sramotno je ovo što Stazić izjavljuje. ovo zvuči kao poticanje mržnje koje je zabranjeno kaznenim zakonom?!?

Ovo je definitivno poticanje mržnje.
Stazića boli Jasenovac dok ga nije briga za 1600 stratišta gdje su njegovi komunisti ubijali civile poslije 1945.

To je taj koji ljetuje na Brionima za 7 kuna .

.

Ne znam tko mi je u svemu ovome ekstremniji – lijevi ili desni.

Samo zanimalo i me mišljenje gospođe Markić o ljudima koji se razvode ili žive u vanbračnim vezama. Da li to šteti obitelji?

Nemam pojma o ovoj temi, ali jedno znam sigurno da je Stazić niš koristi tenkre kad daje ovakve izjave!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Jako neodgovorna i nesretna izjava Nenada Stazica koja implicira da su stotine tisuca onih koji su potpisali peticiju ili zlocinci ili simpatizeri zlocina.

To je nazalost konstanta politike ove vlade koja svakodnevno bombardira javnost neodgovorinm izjavama.

Istina je da Zeljka Markic nije otjerala niti jedno dijete u Jasenovac ili bilo gdje drugo. S druge strane politika Nenada Stazica i njegove partije je otjerala tisuce djece iz Hrvatske.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ovakvo širenje mržnje od strane Stazića je za državno odvjetništvo.
Ali šta očekivati od Bajića. Ništa, neće Bajić na svoje.

Istina je da Zeljka Markic nije otjerala niti jedno dijete u Jasenovac ili bilo gdje drugo. S druge strane politika Nenada Stazica i njegove partije je otjerala tisuce djece iz Hrvatske.

Mozda nije jos, al pitanje je vremena kada ce…Ako joj se ne stane na kraj…

Twixer:
Jako neodgovorna i nesretna izjava Nenada Stazica koja implicira da su stotine tisuca onih koji su potpisali peticiju ili zlocinci ili simpatizeri zlocina.

To je nazalost konstanta politike ove vlade koja svakodnevno bombardira javnost neodgovorinm izjavama.

Istina je da Zeljka Markic nije otjerala niti jedno dijete u Jasenovac ili bilo gdje drugo.

S druge strane politika Nenada Stazica i njegove partije je otjerala tisuce djece iz Hrvatske.

.

Kaže se – “budalu ne treba tražiti sama se javi.”
A g. Stazić se često javlja..a da ga nitko ništa ne pita.
Pa zašto se onda javlja??
Koga zanima njegova komunistička antipropaganda?

I ja izlazim na referendum i zaokružujem jedno veliko ZA.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Stazić po običaju ciničan do granice dobrog ukusa.

Ali, drago mi je da je to rekao. Markić je definitivno svojim baljezganjem potvrdila da niti ima pojma o čemu priča, niti ima suosjećanja prema bilo kome tko ne spada u njenu definiciju normale.

Nije ni njen BMI normalan, pa šta bi trebali i staviti u Ustav da se takvi nemaju pravo na, ne znam, javni prijevoz ili zdravstvo? A na BMI se svjesno utječe, za razliku od orjentacije.

Ne znam šta “inicijativa” očekuje od te manjine točno, kada im već brane imati obitelj? Da se podvrgnu hormonskoj terapiji i elektrošokovima? Dok ne počinu samoubojstvo kao Alan Turing? I sam papa je isto pitanje postavio kardinalima, znajući da nema odgovora.

Svima vama koji će glasati “ZA” samo želim da vam vlastita djeca i unuci oproste što ste im svjesno i namjerno zagorčali život i što će vas se morati stidjeti jer ste na krivoj strani povijesti.

A za one koji i donekle misle da je trenutni stav crkve ima ikakve veze za kršćanskim vrijednostima, neka ih malo preispitaju. Crkva je svoje stavove puno puta pokazala i kada se borilo za prava robova, pa prava žena i na koncu rasizma. To ne da nema veze za kršćanskim duhovnim vrijednostima, nego je upravo u suprotnosti.

Ajd ne filozofirajte. Promatrajte prirodu i učite. Tko stvara život i na koji način se životinjske (a tu spadaju i ljudi) vrste brinu o potomstvu?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

…ne znam zbog čeka se ovdje brka pojam braka i pojam obitelji…to nije isto…nitko nikome ovdje ne spočitava kakvu će obitelj imati i od koga ili čega će se ona sastojati…

…ovdje se govori o formu braka,a brak je kako znate jedna vrsta ugovora i jedna vrsta ekonomske i emocionalne zajednice…koja u sebi uključuje i spolnost…

…brak jest temelj obitelji i temelj svakog društva pa i našeg…

…ovdje se lome koplja oko toga smiju li istospolne zajednice stupat u brak i imati potomstvo,odnosno usvajat djecu ( to je cijela suština )

…po meni mogu stupat u kakve god zajednice,al ne mogu usvajat djecu,jer to se protivi prirodi mojih shvaćanja…

…da li imam pravo reći da mi se to ne sviđa?…izgleda ne…,jer postajem nazadna i zaostala…

…e,pa ova ogromna tišina koja šuti misli isto ko i ja…

New Report

Close