Vlada predložila proračun za 2014. – prihodi 113,1 milijardu kuna, rashodi 130,5 milijardi

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada predložila proračun za 2014. – prihodi 113,1 milijardu kuna, rashodi 130,5 milijardi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Taj tko vam tako stručnima posudi tih 17.5 milijardi kuna planiranog deficita ni ne zaslužuje drugo nego da bude pokraden

grobari hrvatske budućnosti .bdp će po njima rasti ako se slućajno desi .nema reformi nema promjena nema budućnosti za našu djecu.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Linić je veliki gospodarski oporavak najavljivao već za 2012. Sredinom 2011. tvrdio je da će BDP u 2012. rasti za čak tri posto.

“Vlada čvrsto ostaje pri svojim prognozama o rastu za 0,7 posto”, izjavio je Linić u svibnju ove godine.

Linić se nije iskazao ni po pitanju kreditnog rejtinga. Najprije je tvrdio da nam ga bonitetne agencije neće smanjiti. Pa smo završili u zoni “smeća”. Pa je tvrdio da to ipak neće znatno utjecati na cijenu zaduživanja. Da bi kamate za izdavanje državnih obveznica svejedno završile u zoni od sedam posto.

U proračunu kojeg sastavlja Linićevo Ministarstvo financija bilo je predviđeno da će ukupni deficit u 2013. iznositi deset milijardi kuna. Ta je granica probijena već sredinom godine. Linić sada tvrdi da ovogodišnji deficit neće dalje rasti, iako u to ne vjeruje ni premijer Zoran Milanović. Samo koji dan ranije je Milanović, naime, priznao da bi deficit krajem godine mogao biti oko 17 milijardi kuna.

Nakon svega ovoga ostaje još samo podsjetiti na izjavu premijera Zorana Milanovića iz lipnja prošle godine. “Najvažnije je da ovo nije politika nerealnih obećanja”

"Only dead fish swim with the stream"

…..ako ne naštampaju novce i pokrenu javne radove….ovaj plan – pada u vodu.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

da dođeš osobno u banku i veliš ovakav mini plan za sebe ..rekli bi ti da si lud …a ova nesposobna banda koja nema blage veze o ničemu mrtva-hladna svake godine povečava svoje trošenje ..koja imbecijija od zemlje ..di mi živimo …koja banana republika balkanska..

Da li će novi rat na Balkanu početi zbog nedostatka novca. Vjerojatno neće.

A što ste rezali, gdje ste uštedili ove godine da više nema prostora za štednju?

Vjerojatno će kad-tad vladajuća garnitura završiti na robiji zbog trošenja nezarađenog zbog kojeg naši nasljednici nemaju šanse za život dostojan čovjeka.

Vladajući nemaju pravo trošiti nezarađeno !

Po čemu se Vladajuća klika razlikuju od Sanadera , Vidoševića i drugih “gospodarstvenika” koji su trošili nezarađeno a sada ih procesuiraju?

.


da dođeš osobno u banku i veliš ovakav mini plan za sebe ..rekli bi ti da si lud

Razlika je u tome što oni kad dižu kredite imaju 4,3 milijuna jamaca.

LINIĆ I MILANOVIĆ UZIMAJU DJECI I DAJU NINOSLAVU PAVIĆU :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/linic-i-milanovic-mijenjaju-pdv-uzimaju-od-usta-djeci-i-daju-ninoslavu-pavicu/711437.aspx

.

PDV u ugostiteljstvu i turizmu treba vratiti na 25 % . Onda će biti koristi.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ma da stave PDV od 35% na sve više nas ništa nemože izvući. Nema više novaca u državi, iduće godine smo opet u minusu sa BDP-om, prihodi od poreza će još pasti.

Vrijeme je da se krene u ozbiljan posao ako želimo da naša djeca imaju bilo kakvu budućnost…

New Report

Close