Nadan Vidošević uhićen, pretražuju mu stan!

Naslovnica Forum Komentari članaka Nadan Vidošević uhićen, pretražuju mu stan!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

napokon. dojadio je više i bogu i narodu.

who dares, wins

Slušam male poduzetnike kada se nađu u poziciji da nemaju par stotina kuna za platiti zaostala članstva u HGK.


napokon. dojadio je više i bogu i narodu.

oni usamo uhicuju al bome nisu nikome imovinu oduzeli
nego narod placa njihovu pljacku

Zaplijeniti imovinu i konfiscirati putovnicu

Kada se ukida lopovska naknada za HGK ?

Dobro je to.
Ako je Bajić takav Baja, neka još uhiti:
– bivšeg ministra turizma, Ostojića, istarskog prevaranta, koji je organiziranim kriminalom namjestio Todoriću Hotele Živogošće za bijednih 22 nilijuna kuna, bez ikakvih garancija, sa potencijalom da za ratnu štetu još od države izvuče 200-injak milijuna kuna
– Merzelicu koja je utukla 15-ak milijuna kuna
– Mesića za patriju, ili druge ako nije on, a Finci imaju dokaze

Ili su mu ovi previše bliski.

Treba svima lopovima uzeti sve đto su ukrali i oduzeti im putovnicu, pustiti ih na slobodu i neka se snalaze. Ne trebaju oni u zatvor, da ih još hranimo.


Kada se ukida lopovska naknada za HGK ?

Nikad, sitni i SME lopovi tu moraju ostati tako da mogu nastaviti s krađom za opće dobro, zna se.

Kako je efikasno pravosuđe tako i sve ostalo u državi. Zanimljivo kako nikog ne ulove u tijeku događaja (koji traju mjesecima ili godinama), već uvijek reagiraju sa zakašnjenjem kad nema ni milijuna, ni imovine, ali dok shvate da nema – prošla baka s kolačima. Kako nam može biti kad pravosudni organi imaju problem sa uočavanjem i shvaćanjem?! I to ne sitnica i detalja već značajnih djela, ogromnih utjecaja i velikih vrijednosti.
Ni ovdje kao ni drugdje sredstva nisu nestala u sekundi. Zašto nisu reagirali pravovremeno i istraživali odmah? Bili bi sigurni tko što radi ili namjerava i šteta bi bila minimalna. Ali što očekivati, velike stvari se mogu temeljiti na pretpostavkama, bajkama i vjerovanjima, a za male je potrebno tisuću potvrda, dokaza, jamstava, osiguranja, kontrola i ograničenja.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

sad će nam malo Vidošević odvlačit pažnju i na kraju ćemo bit sretni ako mu nakon nekoliko godina država tj. mi nećemo morat isplatit golemu odštetu.

…da se odmah razumijemo…,uopće mi se ne sviđa ovaj lik,a još manje nameti gospodarske komore,ali još mi se više ne sviđa ovo pravosuđe koje reagira na način linča…prvo izaberemo metu,obavijestimo novinare i onda lagano mrcvarimo žrtvu…

…da se razumijemo,ne znam da li je kriv,to će sud utvrditi,ali zašto se Uskok,Poskok ili tko već odjednom probudi nakon 7, 8 i 10,12 godina od počinjenog kaznenog djela…

…što se radilo za to vrijeme…šutjelo,čekalo i kad je politika rekla deri…izvuklo predmet iz ladice…

…i zato nažalost,pitanje je tko je ovdje pošten…[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]

predlažem da još do večeras svi koji uplaćujemo članarinu organiziramo akciju i oslobodimo našeg vođu, sada smo totalno obezgavljeni, kamo će se sada usmjeravati članarina ?

U banana državama kad se promjeni vlast tj okolnosti onda se uhicuje..tako bivšeg ministra turizma Ostojića,županicu Merzel i Mesića u Remetincu možemo očekivati nakon idućih izbora. Bajić je samo mali poluretardirani potrcko koji uvijek čeka mig iz vlasti a fotelja mu je najbitnija

Sve je ovo predstava, dok nema realnih sankcija za pljačkaše! a za žrtve trebalo bi ukinut reketarsku HGK i HOK kao minimum zadovoljštine!

@dust310 – ima materijala posvuda, presipitao bih i uvaženu zastupnicu Šuicu….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close