Slavko Linić opet ide u SAD, nove obveznice već ovoga mjeseca?

Naslovnica Forum Komentari članaka Slavko Linić opet ide u SAD, nove obveznice već ovoga mjeseca?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zausavite luđaka i pozovite mm.ovo ludilo mora prestati .hrvati sitnozubi jadnici uskoro i bez zuba.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ostavili su ‘rvati zube na izborima 2004., sad im samo stizu racuni na naplatu…

Ma izmišljaju. Linić ide u USA jer je pozvan da održi predavanje na temu kako pokrenuti ekonomiju povećanjem poreza i državnih službenika, to je cijela istina ostalo su zlobni komentari.

jgalt:

Hvala za komentar. Stvarno sam se nasmijao.

mogla bi vlada puno uštedjeti na avionskim kartama kad bi se linić za stalno preselio u sad, još bi mogao dizati novi kredit po jednom tjedno, pa bi bilo još više novca za voljene neradnike.

Ovi ne znaju ništa drugo osim dizanja harača i novog zaduživanja.
I usput popljačkat što je ostalo, te uhljebljavanjem povećavati administraciju.

2Milijarde doloresa …lijepo, lijepo. Pa nije to neka lova, toliko vrijede sve autoceste….a ja to potrošim za jedno popodne…u Abu Dabiju

***pa to je i potrošil za jedno popodne tamo 2003. kad je prvi put bio ministar finacija i digo kredit… koji će sad prebiti s ovim kreditom

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Ako ništa drugo Liniću se mora priznati da se usavršio u zaduživanju i izbijanju novaca iz džepova Hrvatskih građana. Šteta je samo da nije naučio pravilno raspolagati tim novcem nego uporno financira sve ono što je na izborima prepoznao kao problem Hrvatske ekonomije.

Po mojem mišljenju, Linić je apsolutno najgori ministar financija kojeg je Hrvatska ikad imala, a imala je svakave čudake. Žalosno je što je vrlo lako mogao ispasti najbolji da su njegove kolege iz vlade radile svoj posao.

Ovako je Linić izbio novce, zaustavio gospodarstvo, a kolege su se sada sjetile da bi se možda mogla pokrenuti i kakva reformica, ipak je pola mandata prošlo a stanje gore nego ikada.

Tek sada Linić ima problema, jer je i sam svjestan da više nema otkud izbiti još novčića, a krediti su mu poprilično poskupjeli…

Nema veze, bude Slavko nazvao MMF, kada se već kolege iz vlade ne žele pokrenuti, i ispasti će najgori ministar financija ikad. Koliko god su ga hvalili zbog fiskalizacije, zbog zakona i sukoba sa bankarima, sada će ga itekako zamrziti jer uz svo smanjenja kamata, i sav silni promet od fiskalizacije Hrvati neće imati sa čime plaćati kredite, a vjerojatno ni kupiti kruh.

I na kraju smo došli do jednog apsurda. Hrvatska ekonomija je najbolje funkcionirala u sivoj ekonomiji. Čim se to legaliziralo nestalo je novaca… Zahvaljujući fiskalizaciji, glasno i jasno se pokazalo da Hrvatska nema ekonomiju, i da je u Hrvatskoj potpuno neiplativo legalno poslovati velikoj većini poslovnih subjekata (čast izuzecima, i rijetkim granama koje to uspjevaju).

Nije problem da oni neznaju, nego se to jednostavno ne isplati u Hrvatskoj, a urediti Hrvatsku na način da to bude isplativo je nemoguće bez rezanja rashoda.
Uhvaćeni smo u krug koji vlada ne želi prekidati (jer nije baš ni sigurna kako bi to izvela i ostala na vlasti) pa će to prepustiti nekom drugom.

Ponekad se pitam, koja je uopće korist od naših političara…

Boli njega kiki, nije mu ćaćino…..

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

naš stalni predstavnik u SAD-u Slavko Linić, zar ne bi mogli dati punomoć Branki Slavici da ona diže te kredite, uštedjeli bi putne troškove, a iiiiiiii, kamata bi možda bila manja, i svaku večer bi u Dnevniku mogli imati svježu informaciju koliko nas je Brankica tog dana zadužila

Šteta avionske karte, a još veća će tek poslije nastupiti. Treba smanjivati dugove skraćivanjem rokova plaćanja, rezanjem minusa, smanjivanjem rizika po kreditima i sl., a on non stop diže nove kredite jedan na drugi, uvećava rate i produžuje rokove. Koja politika! Za nas jedan zakon, za njega drugi…

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

pa čovjek ima 65 godina a nema nikakve imovine i to nikome nije čudno.
pravi proleter je,baš me zanima na koje egzotične destinacije odlazi finders fee za ovakve aranžmane

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Mislim da od ovoga nece biti nista. Linic ce srecu opet morati potraziti na domacem trzistu.

USA je u Ocrobru dodala 204000 novih poslova. Sto je puno vise od ocekivanih 120000. 10-year-treasury je jutros na 2.72%.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close