‘Za benzinsku 41 papir i kazne ni za što’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Za benzinsku 41 papir i kazne ni za što’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatska papirnata debilana

A kako bi uopće funkcionirala RH da nema takvih kazni? Jasle bi bile prazne, a jasličari bez plaća. Treba svu tu silu “ovisnika” o proračunu nekako prehraniti.

Tako je u svim tvrtkama koje još nešto konkretno rade u ovoj državi – sve češće dolaze kojekakvi “inspektori” kojima je vrhunac znanja provjeriti da li u ogromnoj papirologiji ima koji krivo uneseni datum i da li naziv ministarstva/agencije odgovara “promjenama” nakon zadnjih izbora. Umjesto da podižu sigurnost poslovanja, oni je smanjuju jer tjeraju stručne djelatnike-profesionalce da se bave besmislenom birokracijom i štancanjem beskorisne papirologije umjesto da se koncentriraju na svoj posao.

Vidi Rusa što se žali na dozvole, pa nije ti ovo Norilisk da se sve crveni od kobalta. Pa dečko dragi otvaraš benzinku stanicu a ne frizerski salon…pa nek dobije dozvole za benzinsku u Njemačkoj…ah tamo se ne žali…

Ovu šugavu državu treba srezati i zatući bez milosti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nisam baš ljubitelj Ruskih biznismena ali nažalost ovdje je potpuno u pravu. Papirologija je u Hrvatskoj potpuni apsurd.

benzinska je mjesto skladištenja i pretakanja eksplozivnih tvari.
propisi su opravdano strogi.

A i benzinskih po cijeloj drzavi svako malo. Pa možda 41 papir i je previše, ali očigledno nije tolika pamet to sakupit kad skoro svatko to radi.
Za mikro poduzetnika kafić, a za malo većeg benzinska – najsigurniji biznis.

Loki

Nakon 20 godina kao privatnik odmah bi se mijenjao za mjesto portira u državnoj upravi.

Stanje u realnom sektoru je neodrživo.pet godina recesije , potražnje više gotovo da i nema ,nema svjetla na kraju tunela.jad i bjeda.

Jadna zemlja sa ovakvim politićarima.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close