Država blokira sve dužnike s dugom iznad 2000 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Država blokira sve dužnike s dugom iznad 2000 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Znači, cijela država je u blokadi ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Sada bi trebao sve dužnike zatvoriti (kao što je to radio ovog ljeta sa ugostiteljima i trgovinama zbog istog razloga). Također privatnim osobama blokirati odlazak na posao.

Kad su blokirani dužnici iz “skupine predstečajne nagodbe”, i to zbog stotina milijuna, pa nikom ništa. Do danas nisu ništa uplatili, još ih se gladi i hvali kao velike poduzetnike, perspektivne, uzore u gospodarstvu i društvu općenito. Zato ne vidim ni osnove ni smisla u ovom, na velikim primjerima ne pokazuju odlučnost i učinkovitost, time svima dokazuju kakve su mjere i sankcije, i upućuju sve građane i poduzetnike kako se ponašati. Nek dužnicima iz PSN daju rok od 8 dana pod prijetnjom -I-I-I-, a onda će se svi ostali voditi za tim primjerom, pa će svi plaćati.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

furia

Genijalan upis.
Poduzetnicima su oduzimali sredstva za rad kako bi vratili porezni dug!
Običnim ljudima će odrezati ruke ili u najboljem slučajaju, zabranit će im odlazak na posao ili će dobiti zabranu zapošljavanja.

Bravo sliniću komesare ,treba blokirati za 7 kn .hebeš privatni sektor šta će to nama .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Linić se nakon višegodišnjih ljetovanja u Dubaiu, odlučio slijedeće ljeto provesti po uzoru na Grčku

…ha ništa,što je slijedeće…da inspektori krenu sa pištoljima po kućama i iskamače što se još da,a već prema osjećaju…

…car nije gol,car je lud…[emo_zloban]

Mislim da će ubrzo promijeniti zakon tako da će privatne firme moći utjerivati dugove za državu. To su radili englezi u srednjem vijeku pa su u povijesti ostali zabilježeni kao najbrutalniji i najomraženiji ljudi koji su postojali.
Tako bi komunisti mogli sada osnovati privatne utjerivače poreza koji bi radili na proviziju tj. na postotak od naplaćenog duga. Kako bi u isto vrijeme i država bila ta koja određuje tko će dobiti licencu za takvo poslovanje, sve postaje otvoreno za manipulacije.

Liniću , da li ste riješili rokove plaćanja , pa onda krenuli u naplatu ? Sve radite naopako i onda se čudite. Mislim da bi već jednom trebali dati ekonomistima da se bave gospodarstvom , jer vi političari niste ni izbliza pametni kako vi to mislite i kako se predstavljate.

Da li ovo znaci da ce drzava krenit u ovrhu protiv EPH koji je isto duzan vise od 2000 kuna???

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


…car nije gol,car je lud…[emo_zloban]

Car je zapravo Dvorska Luda.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

uh, dobro je…kad sam prvi put pročitao naslov članka učinilo mi se da piše:

“Država likvidira sve dužnike s dugom iznad 2000 kuna”

[emo_smijeh]

Država će tu vrlo malo novaca i naplatiti. Slijedeći korak će biti naplata poreza po predviđenom prometu u slijedećih tri mjeseca.

Može vlada dizati poreze, može blokirati račune, sve je to uzalud kada novaca nema…Sve što je bilo su potrošili ili podijelili prijateljima.

Kada petorici “poduzetnika” oproste porezne dugove koje nemože stvoriti 20.000 obrtnika (čak i ako se jako potrude) onda je jasno da će mu ovaj potez nanijeti više štete nego koristi.

“jasnu poruku porezne vlasti svima u gospodarstvu: “ili plati porez ili ugasi biznis”,
Problem leži u tome da vlast nije osigurala da se porez može platiti iz redovnog poslovanja.
Drugi dio probelema je taj da se ODMAH trebalo ići u naplatu malih poreznih dugova. Stoga bi oni poreznici koji su puštali da dug curi trebali DOBITI OTKAZE. Opravdavat to ZARADOM poreznu uprave na zateznim kamatama je ludost.

New Report

Close