HDZ planira povećati neoporezivi dio plaće barem za 10 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka HDZ planira povećati neoporezivi dio plaće barem za 10 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Obicne gluposti. Drzava se nece niti moze odreci tog novca u proracunu jer su rashodi preveliki, a iz dohotka se crpi dosta veliki dio prihoda. Hdz-ova politika će, čini mi se, propagirati “vrijednosti” prošle vlade koje su bile nemogućnost ostvarivanja ikakvih ciljeva i vođenje države u daljnju propast zbog toga sto u stranci nemaju osobu koja se istice po sposobnostima i mogućnostima da nešto naprave. Nadalje, za svaku stavku koju iznesu, cini mi se da ni sami ne vjeruju u to, a isto tako, sve što se kaže su takve gluposti da to kaže svaka osoba sa osnovnim obrazovanjem koja ima u interesu neke svoje ciljeve.

– sve sam pročitala te mi nije jasno koliko love su planirali za bojanje tunela ?
– to smanjenje poreza dobit+dividenda im je nešto najpametnije što su smislili, ali trebaju napisati koliko % manje poreza na dobit a koliko na dividendu, ne može se napisati 10% manje poreza na dobit i dividendu (u toj rečenici su pokazali svoje veliko neznanje).
– zašto ne zaposle one koji to znaju, ako ih nema kod nas tada treba uvesti taj tip stručne radne snage a ne zapošljavati neke profesorčiće s fakulteta koji pojma nemaju o ekonomiji.

– I love this game.
Pozdrav !

obećao je sanader i smanjenje PDV-a 2004g …pa kad je došao na vlast nikom ništa…

Nesposobniji i nestručniji od ove Vlade i da se trude, neznam koliko, nemože biti ni HDZ niti bilo tko drugi.


obećao je sanader i smanjenje PDV-a 2004g …pa kad je došao na vlast nikom ništa…

A bar ga nije diga ako nista drugo.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

ova vlada svoje je otplesala, zabila nas je duboko u glib iz kojeg nas ne zna izvući!
vrijeme je za nove izbore jer ako ovi odrade još 2 godine mandata, grčka će biti mila majko prema nama [emo_palacd]

Ma diga je on lovu , ali za sebe. Nazalost, nema nama srece sa politikom. Mlada drzava i demokracija, pa nije stabilna. Mozda bi u ovim kriznim vremenima bila tehnicka vlada jedno od rjesenja.

Potpis

Europski političari o našem premijeru:

‘Nismo vidjeli bahatijeg, bezobraznijeg i neodgojenijeg političara od Milanovića!’

Nemogu vjerovati da je to sve smislio ovaj Zoran Milanović , da nam je od Lijepe Naše napravio Kukuriku Rezervat zbog prevare EU zbog lex Perković.

Nije to bio u stanju .
Kada se sjetim početka čerupanja Hrvatske od Kukuriku koalicije sjetim se Radimira čačića zvanog Radimir Prvi .

Tu bezobraščinu lex Perković mogo je izmisliti jedino Radimir Prvi iz zatvora .
Sve mi se čini da Hrvatsku i dalje od prvog dana vodi HNS Radimir Prvi Čačić , Pusička ,Vrdoljak , Zlatarica…..a Zoki statira od početka .

.



obećao je sanader i smanjenje PDV-a 2004g …pa kad je došao na vlast nikom ništa…

A bar ga nije diga ako nista drugo.
[/quote]

nije, ali je napravio sve preduvjete haha

Bolje bi bilo da vidimo koga od tih 14 bivših kriminalaca , traži Europa, pa ćemo možda saznati …..gdje se krije ZEC???? Jer, nikome u RH , nije jasna
POZADINA …TVRDOGLAVOSTI MILANOVIĆA, a ona je očito V R U Ć A !!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ne mogu vjerovati da itko racionalan uopće razmišlja o bilo čemu što neki hadezeovac izjavi. Ako nismo ništa naučili iz dva perioda “kurvinog pira”, onda zaslužujemo živjeti i gore nego što sad živimo.

Dugovi nisu nastali preko noći, uhljebi nisu zaposleni preko noći, tvrtke nisu razvaljene preko noći, proračun i državni fondovi nisu opustošeni preko noći … na svemu tome hadezeovci su predano radili 20 godina.

Da HDZ i obećanja …

problem ovog društva je što se nama stalno nameće da odlučimo HDZ ili SDP…neki već najavljuju krmarka kao budućeg premijerea…žalosna nam majka kad nemamo ništa treće za odabrati

Problem ovog društva je što je, dobrim dijelom, sačinjeno od neodgojene i sebične rulje koja je spremna na dosta toga kako bi, sebi i svojima, priskrbila nekakvu materijalnu korist. Stranke i političari samo su odraz moralno-mentalnog sklopa većine građana Hrvatske, nitko njima ništa ne nameće (jako opasna teza koja isključuje prihvaćanje odgovornosti za vlastita djela!), već oni odabiru na svoju sliku i priliku (dakle, sve samo ne slučajno).

Mi ne samo da se nismo u stanju dogovoriti u kakvom društvu želimo živjeti i koje su to zajedničke vrijednosti oko kojih bi se trebali okupiti – mi nismo u stanju niti civilizirano razgovarati o tome. Većina je spremna na prvu bačenu ideološku kost zapjenjenih gubica nastaviti voditi bitke u vječnom verbalnom građanskom ratu.

Inače, ne znam jeste li uočili: u vrijeme kad je Sanader trebao osvojiti prvi i drugi mandat, jako je popularno bilo laprdati kako su svi oni isti (SDP=HDZ, tako da nije baš niti važno koga se odabere, a što je kulminiralo javnom objavom Jutarnjeg lista, uoči druge Sanaderove pobjede, da je Sanader jednako prihvatljiv odabir kao i Milanović; rezultat – vjerojatno barem nekoliko desetaka milijardi kuna sasvim opipljive štete). Danas se ta populistička doskočica posve izlizala pa je u modu nova: hadezeovci su lopovi, a esdepeovci nesposobni (Romano Bolković, u jučerašnjem članku na Index.hr-u, posredno ju je pripisao Denisu Kuljišu: ako vidiš čovjeka koji je korumpiran kao hadezeovac, a nepametan kao esdepeovac, odmah znaš da je haenesovac). I ona lako sjeda u uho, i ona je dobar izgovor pred samim sobom, ali je i ona jednako opasna. Ljudi moraju naučiti vrednovati svakog prema njegovim djelima, ne tražeći ni u kome opravdanje za vlastite (nažalost, najčešće potpuno iracionalne) odabire. Nisu nama političari pali s Marsa, sami smo ih odabrali, sami ih držimo na njihovim pozicijama i sami od njih očekujemo točno ovakve (jako, jako niske) standarde ponašanja.

New Report

Close