Može li Lorencin spasiti turističke tvrtke od stečaja?

Naslovnica Forum Komentari članaka Može li Lorencin spasiti turističke tvrtke od stečaja?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovdje lud j.be zbunjenoga.
Ovdje Vlada j.be Uprave.

ako tvrtka ne ode u stečaj kako će je podobni dobiti za sitniš??
zato ipak mislim da će velik dio završiti u stečaju

Ajde da vidimo što će od toga svega biti!

[url="https://www.vecernji.hr/lifestyle/najam-jahti-u-hrvatskoj-s-miomare-yachting-1211295"]vecernji.hr[/url]

AUDI, DUDI, ludi ljudi vjeruju da će se netko odreći kavica i peka zbog državnog interesa, još od HFP se firme prodaju ili mijenjaju po hodnicima, ima tome već 22 godine od početka, a kraja ne vidim, sada bi Lorencin trebao biti pametniji i pošteniji od svih do sada

“Ministar Lorencin odlučio je za isti stol posjesti Ministarstvo financija, AUDIO, DUUDI i uprave tvrtki koje su zapele u predstečajnoj nagodbi”

Ovo je osuđeno na propast odmah u prvoj rečenici. Uz uprave posrnulih tvrtki tu su dakle čak četiri birokratska mastodonta kojima će trebati cijeli dan samo da usaglase naslov predmeta.

Sve to izgleda kao da nitko nema pojma sta tu napraviti, ali mislim da netko jako dobro zna sto radi, prosle godine AUDIO je recimo dao kredit HTPK za pripremu sezone, a ove godine mu neda, jer je cak krenulo na dobro, prosle godine su prvi put imali pozitivan EBIT pa se netko pobojao da ce to morati puno platiti, samo cekam kada ce se objaviti da je Todoric zainteresiran za sve hotele redom…

Najbolji ministar …bude li po njegovom biće i meda i milka…… u izobilju

DAJ PET !!!

pa očigledno je da ih namjerno uništavaju da ih netko kupi za 1 kn. a zna se i tko kupuje sve po 1 kn. a kod njega litra mlijeka 7 kn u dućanu.

s obzirom da su rusi i ukrajinci masovno otkazali dolaske u hrvatsku zbog viza,možemo li očekivati da netko od ministra odgovara za to ,s obzirom da je milanović postavio ” visoke moralne standarde”. koja pišurija od vlasti.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close