Ustavni sud ukinuo zdravstveni odgoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Ustavni sud ukinuo zdravstveni odgoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako je to iznenađenje? Pa prekršili su svaki zakon koji su mogli, samo što naši mediji pišu ideološki, pa se udruge i poneka stranka moraju boriti za legalno obrazovanje u ovoj državi! Osim toga, kao što i Ustavni sud kaže, bilo je već mnogo presuda u Europi kojima se potvrđuje pravo roditelja da odgajaju djecu u skladu sa svojim svjetonazorom. Ako korištenje propagandnih materijala određenih udruga vrlo spornih stavova u obrazovnom sustavu nije zadiranje u to pravo roditelja, što jest?! Bravo za Ustavni sud, ali na ovome ne bi smjelo stati, jer se za kršenje zakona treba i politički odgovarati!

ajoj Jovanoviću, ajoj Milanoviću, ajoj fSanjice, sada će nam djeca i dalje biti neodgojena po vašem kokošjem [emo_plazi] mozgu

Udruga “u ime obitelji” skupila je 380 tisuća potpisa – imaju dovoljno za traženje refenrenduma o navedenim predstojećim izmjenama.

Sada valjda vide da narod koji ih plaća ima pravo na izbor i raznolikost a ne na ” ti moraš razmišljati ovako!” metode kulturalnog marxizma i nasilja.

Ozbiljno se pitam hoće li SDP doživjeti do slijedećih izbora.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ajd` čika Jova, sad se pogledaj malo u ogledalo![emo_plazi]

Očekivana odluka.
Nevjerojatno je da je ova vlast dobila zemlju u teškoj ekonomskoj krizi, a top temu je odlučila napraviti od vlastitog kršenja ljudskih prava većini svojih građana.

možemo li očekivati da Vlada stavi u proceduru Zakon o ukidanju Ustavnog suda ?
Leko, ne daj Ustav zokiju.

Ustavni sud donio odluku suprotnu stavu vlasti[emo_zacudjen][emo_naivan].

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Mora da je kurikulum bio debelo kontra ustavnih načela kad su ga ukinuli. Sad čekamo posljedice po ministra jovanovića koji je izradio ovakav neustavan akt i nametnuo ga školama usprkos ogromnim otporima roditelja i učitelja!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Pozitivno je da ustavni sud donosi misljenje suprotno vlasti. To daje (jako malu) nadu u neovisnost pravosudja.

Apsurdistan definitivno!

[url="https://www.vecernji.hr/lifestyle/najam-jahti-u-hrvatskoj-s-miomare-yachting-1211295"]vecernji.hr[/url]


Ajd` čika Jova, sad se pogledaj malo u ogledalo![emo_plazi]

Neka se pogleda i pljune.Nadalje u sadrzaj kurikuluma Ustavni sud nije ni ulazio nego samo u proceduru.O sadrzaju ce iduci put,ali ovakvi likovi poput Cika Jove zasluzuju nogu u prkno i nikad vise ne zaposlit stetocinu na mjesto gdje bi mogao viditi lipu iz drzavnog proracuna.
I jos bahato kaze da nece dati ostavku. Ni ne treba dat ce im je biraci uskoro u paketu.
A njemu u subotu stize dan mladosti. Neka slavi u Kumrovcu od jutra do mraka u cast drugu Titi i partiji.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Apsolutno.

Fascinantno je kako ovi nasljednici roditelja koji su zivjeli samo na novcu poreznih obveznika bez brige i pameti sada prolaze nekažnjeno za svoje maximalne propuste.

Josipović, to je tek priča.

Neka si mislim da su to utvare koje je netko izvadio iz ormara da plaši moderni svijet.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Nije točno da nije ulazio u sadržaj. Naravno da nije analizirao rečenice, ali je zaključio da državni odgoj treba uključivati i svjetonazore roditelja, što je jasna aluzija na sadržaj, pa nije valjda na proceduru?! Evo i cijele odluke na Večernjem, pa provjerite:

http://www.vecernji.hr/vijesti/ovo-je-odluka-ustavnog-suda-zdravstvenom-odgoju-clanak-557690

…avaj,ovi rade grešku za greškom…pa oni padaju i na proceduri…predmet za predmetom…

…pa dobro jel ovi iz Vlade išta mogu napravit a da nije nakaradno…bahato,bolesno…[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]

New Report

Close