‘Euro tek kad budemo imali konkurentno gospodarstvo’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Euro tek kad budemo imali konkurentno gospodarstvo’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_palacg]

S ovakvim dosadašnjim ” štreberskim” pristupom rješavanja gospodarskih problema, suhoparnim bez razumijevanja potezima , mi nismo sposobni niti oporaviti svoje gospodarstvo i osuđeni smo na egzodus Hrvatskog naroda i daljnju propast gospodarstva. Nijedna bitka se ne dobiva pričom , nego krvavim radom.

Nema nam pomoći dok nas vode bleferi i neznalice.
Izuzimam rijetke časne i poštene.

S veleštovanjen

Znaci nikada.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

to kaže Vesna Pusić. Tiče se naših života pa je tragično. Inače bi bilo komično…


Znaci nikada.

Upravo tako. Euro treba usvojiti-pothitno, jer se gospodarstvo slama pod teretom ovakve eurizacije(preko 80%), a gradjani uopce ne vjeruju kuni. S fiksnim tecajem prema euru, ne razumijem sto se ceka. Gotovo sve stedimo u eurima, prihodi su u eurima, izvoz/uvoz isto, a vjera u kunu je nula. Ovim nestaje prica oko deviznih klauzula.

Tko govori o cijeni stana, auta itd. uopce u kunama? Nitko.

Da se razumijemo, Hrvatska se nece razviti, bio euro ili ne-ali u ovoj situaciji odgadjanje eura steti nama samima.

Deeurizirati nemozemo, stoga je ovo jedini put. Euro nece nestati, to su ciste fantazije. Eurozona ce se reformirati, ali Euro ce ostati najjaca trgovinska valuta-eurozona je najveca svjetska trgovinska zona.

He he , uzela bi ona Euro ali one ne daju! Još nismo dosegli njihov nivo. To je samo za odlikaše. Tek kad uvezemo i EU političare (njemačke) umjesto ovih koji su za bacanje, imati ćemo rezultate i EUR.

tko god ima štednju u eurima može narednih 5 god oćekivati pušing, naime osim što se u Eu već glasno negoduje protiv eura i govori o povratku nacionalnih valuta, u hrvatsku se ,više-manje, oćekuje dotok eura iz eu fondova što će uz deprecijacijske ućinke integracije po cijene i usluge svakako aprecijacijski utjecati na vrijednost Kn.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

‘Euro tek kad budemo imali konkurentno gospodarstvo’ Kaže Vesnica genijalna ekonomistica tj. prof sociologije s Filozofskog fakulteta, s velikim iskustvom u ekonomiji i poduzetništvu. Sama ona je barem 20 kjiga napisala o ekonomiji u sociologiji. 2+2 je 4 bravo Vesna. Još malo pa će slati liječnicima koje lijekove trebaju koristiti, jer je vidjela na internetu…


He he , uzela bi ona Euro ali one ne daju! Još nismo dosegli njihov nivo. To je samo za odlikaše. Tek kad uvezemo i EU političare (njemačke) umjesto ovih koji su za bacanje, imati ćemo rezultate i EUR.

Pa u tom je poanta, problem ce biti zadovoljiti uvjete za usvajanje. Nasa racunica je jasna-trebamo se pozuriti.

A gosp razvoje je drugi problem-onaj koji ova vlada rjesava jako lose.

New Report

Close