Ostojić: Holding je bio dobra ideja, ali je vrlo brzo počeo funkcionirati kao interna banka

Naslovnica Forum Komentari članaka Ostojić: Holding je bio dobra ideja, ali je vrlo brzo počeo funkcionirati kao interna banka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gledam ovu Ostojićevu sliku na naslovnici članka i ne mogu ne konstatirati da iako na prvi pogled na slici izgleda kao vizionar, kad se malo bolje pogleda, vidi se da zapravo bulji u prazno.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

On zna kako uspješno voditi grad Zagreb, jer je dio uspješnog tima koji uspješno vodi čitavu državu u propast.

Nije Bandić toliko dobar koliko je Ostojić loš.

Teško probavljiv članak … privatizirati će jednu malu knjižaru, ali će zato obilato i dalje guliti nas za propale projekte i prave socijalističke mastodonte u okrilju grada. Nudi nam smanjenje režija 20 do 60%, neka kaže kako to misli učiniti?

Ostojić nudi bla bla priču, umjesto konkretnog znanja i organizacijskih sposobnosti. Glas za njega je glas za propast!!!

Ideje naše benzin Vaš!

Ostojić: Holding je bio dobra ideja, ali je vrlo brzo počeo funkcionirati kao interna banka
Ovo je sve što sam pročitao od članka. Da nije žalosno bilo bi smiješno.Promašena stranka promašene politike liječnika relativno dobrog renomea gura u utrku za gradonačelnika u gradu koji je njihova utvrda. a znaju da će popušit čak i tu. i onda taj liječnik daje ovakve izjave koje mu je netko napisao a sam ih ne razumije…

Valjda sam nešto propustio. Bio sam siguran da posljednih 4 godine Holding u potpunosti kontrolira SDP. Isto kao što sam bio siguran da imaju većinu u Skupštini i redovito podržavaju odluke “mrskog” Bandića. Mislio sam i da su na vlasti u Zagrebu već 13 predugih godina. Ali sada, kada sam pročitao ove divne parole, uvjeren sam da je cijelo to vrijeme u Zagrebu na vlasti IDS ili HDSSB, pa će sada ovaj SDP-ovac ako dođe na vlast riješiti kaos koji su nam oni stvorili.

Ne razumiješ, problemi su počeli točno onog dana kad je Bandić izišao iz SDPea.Do tada je sve bilo idilično.
Baš kao što je zaduživanje počeo Sanader, do tada smo bili potpuno nezaduženi.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

New Report

Close