Obećao Osječanima tisuću radnih mjesta i to potpisao kod javnog bilježnika

Naslovnica Forum Komentari članaka Obećao Osječanima tisuću radnih mjesta i to potpisao kod javnog bilježnika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ha, ha, ha koja politička demagogija! I onda, ako kojim slučajem dobije izbore, povećat će broj zaposlenih u lokalnoj samoupravi i javnim poduzećima, a isto financirat povećanjem režija i poreza…[emo_palacd]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Super! I Sanader je 2003 mahao jamstvenom karticom….dalje se sve zna (dio je vec zaboravljen mada ne i otolacen). Nego odakle ce doci kapital za 1000 radnih mjesta? Da pogodim? Iz EU fondova?E nece jer nema suvislih projekta ni 25% vlastitog ucesca u investiciji. Opsjena kao i svaka druga u RH.

BigBoffin

Potpora za novorođeno dijete mora iznositi 10 000 eura. Vi se smijte, ali je to jako mali iznos za ono što se takvom politikom dobiva – OPSTANAK HRVATA. Za proračun je to smiješna stavka (300 milijuna eura godišnje) – za usporedbu, na brodogradilišta smo prosipali 20 milijardi.

Zamisli koliko bi se nezeljene djece nastancalo u vrlo kratkom roku, samo da se pokupe pare. Iovako su institucije braka i obitelji na vrlo niskim granama, sta bi se tek dogodilo s ovom tvojom idejom, bojim se i pomisliti. Treba razmisljati dugorocno jer ljudi ipak nisu roba da ih se stanca radi uzimanja potpore. Opsjednutost trenutnim rezultatima nas je i dovela tu gdje jesmo a rezultat ove ideje bi bili kratkotrajni a stetne posljedice potencijalno nesagledive…


Zamisli koliko bi se nezeljene djece nastancalo u vrlo kratkom roku…

Jasno da se bojis i pomislit jer novi Hrvati tebi i tvojima nisu nezeljena djeca nego nepozeljna jer Vama je svaki Hrvat trn u oku,a sve hrvatsko teska fobija,a kruna toga bi bilo da se ne daj Boze poveca broj Hrvata. Triba nas raselit,smanjit na nivo statisticke pogreske i to je onda pravi rezultat koji je vidljiv odmah. Tada bi to raznorazni Jovanovici, Milanovici, Opacichi, Stanimirovichi i slicni predstavljali kao veliki uspjeh. Ali necete ne.
Zivio 1. maj praznik rada.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close