U svega dva dana u Slavonskom Brodu zaposlilo se 450 radnika

Naslovnica Forum Komentari članaka U svega dva dana u Slavonskom Brodu zaposlilo se 450 radnika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Za svaku pohvalu,,,

Trgovine jeftinom kineskom robom za sponzoruše koje rade za 2200 i imaju iphone za 5600. Zalog za sretniju budućnost građana i građanki Sl Broda. Bravo.

to je marksizam na djelu, u isti rang oni stavljaju stručne proizvodne radnike i poslove trgovačkih pomoćnika koje može obavljati svatko tko zna čitati i pisati.

glave se broje, a ne kvaliteta radnog mjesta, perspektiva i dodana vrijednost koja se stvori, jer su u ekonomskom marksizmu svi isti, onaj tko misli da znanjem može zarađivati više neka se odmah iseli, veća zarada ide samo s političkim angažmanom.

80 ljudi je stvarno zaposleno i oni su zaposleni u proizvodnji. Iz Broda će ići komadi metala a dolazit će lova. Ovih 350 što je zaposleno u uslugama se zove “prelijevanje iz šupljeg u prazno”.
350 zaposlenih u dućanima u šoping centru će uzrokovat 500 otkaza po drugim dućanima u gradu jer će pasti im promet, tako da tu nema dobitka.

Vrijednost investicije trgovačkog centra 53 milijuna eura a oni u znak svoje humanitarnosti i solidarnosti povodom otvorenja daju grandioznih 20.000 kuna…puno je to novaca,neće znati gdje sve utrošiti tolike novce…i onda će oni zaposlit još 150 ljudi….prije otpustit…jedino kina mogu preživjeti jedno određeno vrijeme…jadno….

New Report

Close