EU nije Hrvatskoj zabranio prošek

Naslovnica Forum Komentari članaka EU nije Hrvatskoj zabranio prošek

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

to je tako bitno da …

mi smo ipak zemlja slučaj

ogledalo naših “političara”!

taj jakovina je najobičniji tenkre ne zna kako da bude u medijima pa ga serenda na sve strane

I sad recite kakva je to vlada u kojoj ovakav ministar isti čas ne dobije otkaz ili sam podnese ostavku?!?! Već je sad tim proizvođačima izazvao veliku štetu, a o samoj činjenici da je očito svjesno to činio da ne govorimo.

Tihomir Jakovina je tragično nesposoban ministar, vjerojatno najgori u čitavoj plejadi nesposobnih članova vlade, predvođenih neshvaćenim “diplomatom” ZM.
Što uopće reći o čovjeku koji nije bio u stanju voditi najobičniju seosku poljoprivrednu apoteku?! Zar od njega i njegove ekipe (Španjol, Gantner i ostali orjunaši i komunjare) očekivati da naprave nešto dobro za hrvatskog poljoprivrednog proizvođača???
Upravo suprotno, ti likovi su tu dovedeni da do kraja rasture hrv. selo i da poljoprivredno zemljište predaju našem feudalcu iz Agrokora te strancima…

Slovenija je v Goriških brdih dolga leta proizvajala vino Tokaj. Po madžarski registraciji blagovne znamke Tokaj, so vinarji iznašli novo ime “Točaj”. Po pritožbi, da je ime Točaj preveč podobno imenu Tokaj, je morala Slovenija umakniti tudi to ime. G. Tomić žal mi je za vaše odlično vino, toda najti boste morali novo ime za svoje vino. Hrvatska – dobrodošla v Evropi!!!

Da, gospodin ProŠEKS bi to bolje odradio. ZApravo, nije jasno zašto je to pitanje moralo dočekati ovu vladu, pokraj tolikoh pijanih milijardera u prethodnima.

Hoće li nam biti dozvoljen povjesni naziv države Hrvatska , ili ćemo se nazivat zapadni balkan , kao što to uglavnom ćine naši vrsni političari , bazirani na tekovinama bratstva i jedinstva .

Gospodine ” jod ” nisam shvatio , dali želite biti samo duhoviti ili učeni , ako želite biti ovo drugo onda to ne prolazi , jer je sve zabrljao drug Jakovina s svojim ministarstvom i vama dragom vladom , koja je Hrvatsku smjestila u europski vrh 4 mjesto po nezaposlenosti , zar to nije uspjeh . Naš glavni adut u europi jest nezaposlenost i šport .Makar ja sam Gradičšanski Hrvat pa me stoga to i ne pogađa previše ali ipak .

New Report

Close