‘Milanović je prozvao medije na prezirni i potcjenjivački način’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Milanović je prozvao medije na prezirni i potcjenjivački način’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ko ih nezna skupo bi ih platio .

Nakon što su očistili HTV od “nepočudnih” i postavili svoj kadar (Radman,Latin,Šprajc,Gojan,Sever,Munižaba…) sada oni kao (u folu) smjenjuju (svoje) urednike .

Jeste li slušali šta je rekla Saborska zastupnica Ruža Tomašić ?

Jel ima ona pravo na državnoj televiziji pojasniti svoj govor ?
Ako Stanimirović nije bio s četnicima neka ju tuži .

A jasno je rekla da je Hrvatska država Hrvata , misleči na Državljane Hrvatske , a oni koji nisu Državljani Hrvatske oni su Gosti , turisti .

.

Što konkretno ovdje predstavlja neprihvatljivu izjavu? Bilo bi dobro da autor teksta navede citat, a ne interpretaciju riječi Tomašićke. Jel’ to teško?

Jeli prihvatljivo kada netko glorificira josipa broza tita, koji je ubio stotine tisuća nedužnih pripadnika većinskog naroda ove napaćene republike? To je uvijek in?

Patriotizam je out. Ovo je krajnje nedemokratsko ponašanje, prihvatljivo samo u zaostalim državama Azije i Afrike.

Želim državu s naglašenim vrijednostima koje dijeli veći dio stanovništva, jer to je identitet jedne države. Želim da nacionalna televizija podiže moral stanovništvu, želju za prosperitetom, nadu i vjeru u bolje sutra. Ne da konstantno umanjuje umni kapacitet hrvata (namjerno malo slovo); da se naša povijest blatni i prlja.

Ovo mi više sliči na jedan montirani igrokaz gdje su uloge unaprijed podjeljene.Drug Radman smijenio Druga Latina hahahahaaa????? da se stvori tragikomedija od nervoznog polit.komesarijata Druga Milanovića…..režim mora pokazati svoju moć nad medijima,po modelu ne tako dalekih mračnih vremena…. izmisliti neprijatelje npr.zmije,crno košuljaše,govor mržnje….sve da bi zasjenili svoju nesposobnost[emo_zloban]

MILE SAM NA SVIJETU

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mile-sam-na-svijetu/668530.aspx

.

Mile ne proziva. Mile apelira.Mile je savjestan, posten, tolerantan, parlamentaran, razuman,objektivan…

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Frankie, pretpostavljam da se služiš sarkazmom.

New Report

Close