Zabrinjava li Milanovića uopće lista apsurda koju ispisuju njegovi ministri?

Naslovnica Forum Komentari članaka Zabrinjava li Milanovića uopće lista apsurda koju ispisuju njegovi ministri?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa i ostvaruju ekstraprofite…
Gospođu Babić zdušno podržavan u tekstovima o poljoprivredi ali ovdje nisam siguran
Što to znači da zakon podupire struka?
Struka podupire i zakon o poljoprivrednom zemljištvu …

Osiguravateljstvo se nema što previše žaliti,to je područje koje zakoni guraju…
Naime u potpuno libertarijanskoj ekonomiji mene zakon ne bi silio na sto načina da uzimam osiguranja, a i u ovakvoj državno pogonjenoj ekonomiji kakva prevladava u cijelom svijetu ( i na zapadu također, čak i najviše) bi u normalnijoj državi ima bolju zaštitu od monopola , odnosno imao bih barem nekakvo tržište….
FYI,.,,,u Australiji isti iznosi polica za osiguranje automobila kao u Hrvatskoj traju 3 godine…

SVI SKANDALI KUKURIKU VLADE :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/podsjetnik-za-premijera-milanovica-svi-skandali-kukuriku-vlade/666918.aspx [index.hr]

.

Pa treba li jos apsurda. Ministar poljoprivrede nije mogao voditi ni poljoprivrednu apoteku s profitom ili u nuli. Bivsi ministar gospodarstva ostao duzan Bogu i vragu. Radnici u njegovim firmama u strajku,placu nisu dobili od stoljeca sedmog. Buduca EU parlamentarka bolje govori engleski nego sto ga cita. To je ne samo apsurd nego i uvreda za svakog gradjanina sa prosjecnim kvocijentom inteligencije.Ministar financija.O njemu je suvosno govorit to je hodajuci apsurd.Osoba koja organski mrzi brojke i koja jednostavno ne moze sagledati jednu siru sliku onstantno uvodi nove inovacije u poreznom sustavu.Radi se o osobi koja je strucnjak za financije,pravo,gospodarstvo.Jednom rijecju univerzalac.Premijer dogovor oko ljubljanske banke naziva uspjehom!!!! U pravom smislu rijeci ono cega se pametan srami time se bud-ala ponosi.Kakav teatar apsurda pa to je ne strasno, nego prestrasno.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

KUKURIKU ZAPOŠLJAVANJE :

http://www.jutarnji.hr/-ministarstvo-trazi-ljude–javite-nam-koji-clanovi-hns-a-zele-tamo-raditi–/1090700/ [jutarnji.hr]

NOVI SKANDAL!!!

[jutarnji.hr]http://www.jutarnji.hr/-ministarstvo-trazi-ljude–javite-nam-koji-clanovi-hns-a-zele-tamo-raditi–/1090700/


NOVI SKANDAL!!!

[jutarnji.hr]http://www.jutarnji.hr/-ministarstvo-trazi-ljude–javite-nam-koji-clanovi-hns-a-zele-tamo-raditi–/1090700/

Vidio sam ovo, da… sve je ovdje korumpirano, SVE je namjesteno. U zemlji vjer nema vise od 100 postenih radnih mjesta, a sve se to politicki ili rodijacki podijeli.

Kakva je ovo poruka mladima? Kako uopce naci posao kada ni za 1600kn nemozes ako nisi stranacka guzica?

Ocito je i ova vlada prepuna skandala i korupcije, a tek cekamo sto ce novo isplivati…jedino rjesenje je trajna emigracija sto dalje od ove odvratne kaljuze bez ikakve prespektive.

Frankie je dobro rekao, ovo je stvarno teatar apsurda. Iako mi nije drag, Karamarko je dobro rekao, ovu ekipu jedino veze uzasna zelja za vlascu… to vam je politika ovdje, udji s opacnima a za 4g imas 3 stana. Gadi mi se sve ovo.

ova vlada izgubila je kredibilitet kod građana, nitko joj više ne vjeruje zato ni nema šansi za uspjeh

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

EU STRUČNJACI :

http://webcafe.net.hr/forwarduse/bloger-krule/profesori-sjednite-1-ingrid-evo-3

.

Neki dan gledam svojim ocima, kako premijer Milanovic ulazi u neki restaurant, sastaje se sa nekom sumnjvim facom, vadi iz mobitela bateriju i pisu jedan drugom ceduljice, dok na drugom kraju grada, jedan njegov bezobrazni ministar kupuje neku nikom potrebnu zgradurinu, po fingiranoj cijeni! Pak treci mu ministar, veliki poboznik, nosa neke kuverte s novcem, sim- tam i jos usput trazi svoj zasluzeni milodar iz stranacke blagajne. Cetrvrti pak, da bi odrzao svoju kilazu, ucjenjuje jadnog lokalnog mesara, da mu svaki tjedan salje najmanje dvadeset kila mesa, peti ministar pak svraga nesto sa dinamitom po iskopima za odmorista …
Jesu proklete hulje, ovi kukurikavci, uprotastise cijelu zemlju za samo godinu dana, a preuzeli su je tako intaktnu!

To je ne samo apsurd nego i uvreda za svakog gradjanina sa prosjecnim kvocijentom inteligencije.

A za one s natprosjecnim?

New Report

Close