Aerodrom na Braču zatvara se, kamo će sletjeti Nijemci koji su već uplatili aranžmane za Brač?

Naslovnica Forum Komentari članaka Aerodrom na Braču zatvara se, kamo će sletjeti Nijemci koji su već uplatili aranžmane za Brač?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

u ovoj banana-zemlji sve propada

...ladies and gentlemen....AC/DC

U Split?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

koju milju južnije u Grčku

Ne, nego cega se Hrvat uhvati, to propada. Jos prije par godina su htjeli otvarati aerodrome na Hvaru, Visu, Korculi…kao to je buducnost turizma a sad nisu u stanju odrzavati vec od drzave napravljeni aerodrom. Cijeli Brac je pun nesposobnjakovica, koji imaju samo jedan cilj: “gospeti, dva miseca minjat lancune i cilu godinu od toga zivit”!


U Split?

nije split nego trogir ………. da mi je znati koji je pametnjaković predložija gradnju aerodroma na braču …. ……. jer gledaj….
ako sletiš u trogiru zaradit će prjevoznci i taksisti vožnjom do splita …. u splitu će zaraditi prodavači sladoleda,suvenira,lokalne samoposluge,kafići na rivi ,postoji mogućnost i za šibicare (ako ima naivni i pohlepni a ima ih sigurno) i.t.d …i na kraju će i jadrolinija profitirat …..to je posal a ne sletit na brač i odma u hotel leći ,odmarat i šparat…..
,,,,,,,ja sam za to da se aerodrom na braču pod hitno zatvori a vi……

DAJ PET !!!

New Report

Close