Blokada zbog 20.000 kn duga za obrtnike, 50.000 za tvrtke

Naslovnica Forum Komentari članaka Blokada zbog 20.000 kn duga za obrtnike, 50.000 za tvrtke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma da, blokirajte cijelu Hrvatsku! Blokirajte sada i građane koji na vrijeme nisu platiti telefon ili struju, zašto ne i to!? [emo_palacd]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

To što se sad vrše stroge blokade ne rješava situacije iz prošlosti u kojima se dozvoljavalo sve i svašta da se zaobiđu propisi koji su i tad postojali,ali su se uvijek pronalazile rupe u zakonu. Imaju puno velikih problema koji se vuku godinama i ništa ih neće poništiti niti umanjiti njihovu važnost,pa nek krenu u suvisla rješavanja. S jedne strane na sva zvona prijete i blokiraju,a s druge aktiviraju predstečajne nagodbe bez glave i repa koje opet omogućuju slobodu dužnicima.Nikako da se usklade i djeluju logično,sad ne samo da svatko izmišlja svoj zakon,nego čak i jedna uprava izmisli dva oprečna…i onda u praksi prebacuju odgovornost jedni na druge. Zašto se donose zakoni i pravila,puštaju postupci u proceduru i sl.,ako nije omogućena izvedivost, ako nisu poznati načini provođenja, ako im nije cilj rješavanje problema i ako se ti problemi ne rješavaju od početka,već od sredine?

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

žele naplatiti od onih koji još malo mrdaju rukama i nogama, sve ono što je opljačkano i nestalo iz sustava u proteklih 10-15 godina, radi se o milijardama, jedino ih ne zanima tko i kako ih je izvukao i gdje su sada [emo_plazi]

Već prije 01.03.2013.g. nas je referent Porezne Uprave , uredno nazvao-
upoznao nas je s mogućom blokadom, ako se – PROKNJIŽENO do 14.03.2013.g.
ne spustimo ispod 50.000 kuna poreza. Uplatili smo danas 30.000 kuna, čime
smo izbjegli blokadu računa koja nastupa 15 .tog u mjesecu, ako do 14.tog
nemamo plaćene obaveze ispod 50.000 kuna.

Kako se ovih dana sve namrdalo odjedanput,/ plaće i sl./ upozorenje smo shvatili najozbiljnije i počeli odvajati novac za poreznu- odmah po pozivu . Ovaj dopis to i potvrđuje.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ti obrtnici koji su dužni 20.000 kn su u velikom broju slučajeva dužni zbog države koju boli briga hoće li se oni naplatiti. Hajde, nek jednom bude država hrabra pa neka pod porezni dug preuzme fakture koje obrtnici nemogu naplatiti. Garantiram da će većina biti u pretplati.

Prestanite samo uzimati, probudite se i shvatite da ubrzo nećete imati što uzeti.

New Report

Close