Ovako Milanović opisuje kako funkcioniraju mehanizmi u društvu

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovako Milanović opisuje kako funkcioniraju mehanizmi u društvu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa šta je ovo!? On i svi ti njegovi klokani, od početka mandata samo utvrde činjenično stanje i gotovo. Pa stvarno mi diže tlak da bi ga… Ko i neki dan Mrsić…”ha slušajte, puno je nezaposlenih, a biće još i više” JBT!!!???!!!==(%”?% Pa šta koj k..ti radiš?!!897’05()//”#$”

Ako može jednom onda može i dvaput!

Nemoj dirati ni povlaštene mirovine, prosječna povlaštena mirovina je veća od prosječne plače, a hebeš one koji svaki dan idu na posao!?
Tko toliko može zaraditi za njih?
Svi imaju neka prava, osim raje koja hoda svaki dan na posao!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

otjeraj se bolje sam, dok te narod ne potjera, bit će manje posljedica[emo_plazi]

…oni se doslovce sprdaju s nama…nesposobni,traljavi i arogantni…eto skoro dvije godine prođoše oni još nisu sredili statistiku od popisa stanovništva…

…toliki nezaposleni,fakultetski obrazovani ubacili ih po kojekakvim agencijama,gradovima,županijama da volontiraju na godinu dana,umjesto da srede ovaj popis i nešto korisno urade i pošteno zarade svoju plaću…

…ovo je najnesposobnija vlada do sada…

@Bakic(aaa) – vidim ti još imaš svoj rejting;)

Oni moraju mijenjati strukturu društva i način razmišljanja, a najvažniji dio stvaranja mišljenja je obrazovanje – kojeg se reže – pogotovo u visokom školstvu.

Potrebno je “brendiranje” zemlje gdje će hrvatska zastava i sam pojam Hrvatska biti vezani za nešto pozitivno, neki lpus. Dokaz kvalitete, čvrstine, znanja i tradicije.

To se ne radi preko noći ali se početi mora i to pod hitno.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close